17/18 H:19 | Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa | MS | 26 Ocak

Oyun içinde de istekli 2 maçtır. Daha fazlasını yaparsa zaten cidden M.United'da vs oynar.

saka maka ücüncü kafa golü geliyordu
böyle mal bir takim olamaz

İyi izleyin görün o zaman. Asla man u da juve de realde barca da ilk 11 oyuncusu OLAMAYACAK.

Bu hakem tam kuş sever. Birde Galatasaraylı diyenler var gençlik zamanında ki basket takımımızda oynadı diye.
Adam bir kere belki kuş maçında adam gibi adil yöneti diye hatırlıyorum ki o maçta da salladım buna. ters etki etmişti :)

Negredo iyi girdi yalnız bunlara. Yakında Talisca forvette oynayabilir, hatta şuan ki mevkisinden daha iyi oynar müthiş bitirici adam.

Kartalişka form tuttuysa fena.

Yalnız talisca bu maçta iyi oynuyor golleri çıkarsak bile.
Hakkını yemeyim şimdi

Ben yenmelerini istiyorum.Fener maçına kadar potada dursunlar.O maçı da ya kazansınlar ya da berabere bitirsinler.

Su Talisca fanboylugu bitti artik diyordum, yeniden dalgalaniyor anlasilan.

saadece bugün baz alma genel olarak talisca bunlari tasiyor, göztepedeki kafasi birden geldi aklima cok degisik stili var di marianin göbek versiyonu

Yok bugünü baz almıyorum sadece. Oynadığı stil hoşuma gitmiyor. Oyun içi etkinliği olmadıktan sonra kalkıp 1 gol atsa bir anlamı kalmıyor benim için. Belhanda tamamen kendini verse ve çabalasa bana göre bundan daha yararlı bir topçu olur. Oyun tarzı olarak daha farklı daha yararlı bir oyuncu olabilir. Skorerlik konusunu bir kenara bırakırsak eğer.

Geri
Üst Alt