17/18 H:19 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 28 Ocak

Trabzon bunları ne zaman yendi de bugün yenecek. Sözde en büyük düşmanları bunlar bize dalgaları hep kalkıyor bunlara her maç 3 puan veriyorlar

Trabzon nefretim > Fener nefretim. Bugün fener kazansın istiyorum. Bize karşı her maç ölümüne oynayıp diğer maçlarda yatanlara destek falan olmaz.

Aziz başkanıma da moral olur bu galibiyet.

Stat cevresinde horon oynayanlar var.

Bilet satışı devam ediyormuş hala stad dolu olmayacak anlaşılan.

Maç saati yaklaştıkça Fener'in kötü kadrosu ile puan kaybetme olasılığı doğuyor içime fakat TS ve taraftarı bir araya gelince ekstra mallaştığını hatırlıyorum ve Fener 3 tane atar diyorum.

Maçın sonucunu TS belirler, biraz sakin ve aklı başında bir oyun ortaya koyarlarsa Fener i paket yapıp İstanbul a postalar hücum hattı.

Kirmizi kartlarin havada ucustugu , fairplay in bu aksamlik askiya alindigi bir mac olmasini diliyorum.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon'un sol kanadinda Kamil ve Olcay oynarsa abuk subuk goller yeme ihtimalleri yüksek.

Trabzonlu ve fanatik Trabzonspor taraftarı komşum ile birlikte izleyeceğim. Foruma uzun süre yazmaz isem arama kurtarma ekibi görevlendirin.
Bende 4 tane kayınço var kayınbabam fln hepsi trabzonlu.
Çerez cips pizza fln on numara ama bazen olup olmadık şeyler söylüyorlar kendimi frenlemekten saçlarım beyazlıyor.
Mesela Onuru Bayern'a koysan Neuer kadar tutarmış.
Yada Jaja Rivaldo kadar iyiymiş.
Birşey desem olmuyor kayınçolarım kayınbabam bende tabii Onur dünyada ilk beş kaleci içinde ama trabzondan kopamıyor fln diyorum.
Jaja gece hayatı olmasaydı Ronaldinhoyla forma savaşı verirdi diyorum

Gscimbom Mobile

Oglum bunlar niye böyle ya ? Yine gergin geçecek ve bu dediğim doğrultusunda fener yine rahat kazanacak sanırım.
DUoZlb_XkAEhnsO.jpg:large

Hamsikafalar 1 Şikebahçe 3

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt