17/18 H:19 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 28 Ocak

Valla ben Alper ile başlayacağını düşünüyorum hocanın.Fener bir şekilde 1 gol bulur bence ama Burak Yılmaz Konya maçındaki gibi oynarsa Trabzonun işi zor.

Burak değil de Yazıcı ve Abdülkadir'den çok şey bekliyorum özellikle Yazıcı çoşuyor iç saha maçlarında.

Tetikciyi verdiklerine göre gecmis olsun.

Burak değil de Yazıcı ve Abdülkadir'den çok şey bekliyorum özellikle Yazıcı çoşuyor iç saha maçlarında.

İkisi de harika oyuncular fakat bu maç özelinde büyük bir dezavantajları var o da Trabzonlu olmaları.Eminim 6 ay öncesinden başlamışlardır çocukların başının etini yemeğe.

Martin Skrtel, sakatlığı sebebiyle Trabzonspor maçı kadrosundan çıkartıldı.

Josef-Neustadter stoper oynayacak.Topal'ın yanında oynayacak adam yok.Guilano yok.Valbuena'yı Aykut yedek bırakır.Bu sefer de kazanamazsan kapat kulübü Trabzon.

Volkan
Dirar Neustädter Topal Ismail
Alper Isla Josef Atif
Valbuena Fernandao

Yedek: Kameni-Hasan-Mehmet-Soldado.

15 tane adamlari kalmis durumda. Riza bunlara yenilirse lisansini yirtsin.

Şu maçı Trabzon kazanırsa fener yarış dışı kalır ama maç hükmen olacak gibi duruyor.

DUkzHDyWAAETFr6.jpg

Ulan bizim kadroda yetersiz bazı bölgelerdede bu Fenerin ne iğrenç kadrosu var arkadaş nasıl 3. bu leşler

Fener bu leş kadroyla şampiyonlukmu hedefliyor yav. oguz kaan ismail roman aatıf falan

Josef-Neustadter stoper oynayacak.Topal'ın yanında oynayacak adam yok.Guilano yok.Valbuena'yı Aykut yedek bırakır.Bu sefer de kazanamazsan kapat kulübü Trabzon.
Trabzon sahaya 11 kişi fenerde 9 kişi çıksın yine yenilir bunlar sahalarında şikecilere galiba.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt