Orçun Sözer
Büyük Kaptan
fener saçma sapan golü daha atmadı mı
Nasil gitmemistik yav,Uefa senesini hatirla lutfen,90dk tek kale oynadik johnson in frikik emre belesin omuzundan sekip kaleye girdi yenildik,ama dedigim gibi kısmet normal sartlarda cok zaman cakmamiz lazımdı zaten,hele o Baros un kafa sutunun direkten dondugu son saniyebu sene farklı.bu kadar kaliteli bir kadro ile gitmemiştik.
Yani özet öne geçiyoruz ardından yiyoruz bizim problemimiz ne anlamıyorumYok senin dediğin 25.dakikaydı ya. Alper ve Sarperin dediği gibi en son Lincoln ile erken gol bulmuştuk.
sent via GSC
Nasil gitmemistik yav,Uefa senesini hatirla lutfen,90dk tek kale oynadik johnson in frikik emre belesin omuzundan sekip kaleye girdi yenildik,ama dedigim gibi kısmet normal sartlarda cok zaman cakmamiz lazımdı zaten,hele o Baros un kafa sutunun direkten dondugu son saniye
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben.1 den sonra 2-0 a getirdik.diye hatirliyorum ama emin olamadım2-1 oluyordu ama hakem çift vuruş vermişti fakat çift vuruş kararı yanlışdı
Fener her sene düdüklediği ts'yi bile yenemiyorsa hakikaten durum vahim demektir, bu maçın çıkış maçı olmasını bekliyordum fb için bakalım nolacak.