GSCimbom
17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos
Alper Altun

17/18 H:2 | Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor | MS | 20 Ağustos Sayfa 31

Alper Altun ·

Cevap
1,3K
Okunma
63,4K
Sayfa
31/65
Fenerbahçe22Trabzonspor20 Ağustos
fenerde valbuena ve muhtemelen guliano dısında oyunu 2 yönüyle oynayıp yaratıcı 3. bir oyuncu yok belki biraz mehmet ekici

takımdaki bütün oyuncular birbirine benziyor ve coguda tek yönlü

o yüzden isleri zor

Vura kıra da tezahüratı anlayan 3 topçu 1 de ayı var Fener'de. :asd22:
Valbuena iyi transfer. Onun dışında çöp. Ayağa pas yapamıyor TS. Sindiler. Rodellega'yı almayan Ersun'a da ne desek az.
İkinci yarı gaza gelip Soldado ve Guilano'yu da alırsa TS rahatlar gibi geliyor. Topal Josef kızıyorlar belki ama bunların takım anca bunu oynar. Ortasahadan birini çıkarıp Guilano'yu alma gibi bir salaklık yapar inşalla Aykut.

Onur yine kimle neyin kavgasını veriyorsun :asd22:
Bir şeyin kavgasını yapmıyorum. Olanı söylüyorum.
Kendi takımına yapılmasını istemeyeceği şeyleri, rakip takıma yaptıklarında hoşuna giden insanlarla neyin kavgasını yapabilirim?
Kim ne halt derse desin umurumda değil. Doğruları söylemem birilerinin hoşuna gitmiyor diye düşüncelerimi yazmaktan korkacak değilim. Kimseyi memnun etme gibi bir niyetim de yok. Bunları söyledik diye FB'li damgası vuracaksalar da yine gram umurumda değil. TS takımının yaptığı şerefsizliktir. X veya Y takımı fark etmez. Bunların futbolla alakası yok.

fener pres yapmıyor bu presse bizim yaptığımız ne ts bilerek oynamıyor kucka yazıcı okay ortasahası çok rahat pas trafiği kurar isterse. ersun takımları pas düşmanı hep uzun top mantığıyla oynuyorlar

fener iyi pres yapiyor. Bizim yaptigimiz seviyede degil tabii ki ama yeteneksiz trabzon orta sahasina yetecek kadar pres yapiyorlar. Mac fener agirlikli oynandi zaten trabzonun birkac ciliz kontra girisimi disinda. Bir futbol mucizesi olmaz ise trabzon bu maci kazanamaz

fener iyi pres yapiyor. Bizim yaptigimiz seviyede degil tabii ki ama yeteneksiz trabzon orta sahasina yetecek kadar pres yapiyorlar. Mac fener agirlikli oynandi zaten trabzonun birkac ciliz kontra girisimi disinda. Bir futbol mucizesi olmaz ise trabzon bu maci kazanamaz

trabzon uzun top kontra oynarsa max berabere kalır zaten domine etmen lazım maçı o stadda fb yi yeneceksen (büyük takımlar için konuşuyorum.)

fenerde pres yapacak adam yok persie mi pres yapıyor çok zayıf bir pres varsa var işte zaten tüm takım tek yönlü. ts nin ortasahasıda çok kazma değil dediğin gibi ersun yanlış talimatlar vermiş. kenarlarda bero ile olcayın oynamasından belli korktuğu

alın şunuuu
DHsmKUyXYAMAEK4.jpg:large

nasıl yoo yav

bizim maçlarda nasıl konsantrasyon ile çıktığı belli kaç yıldır onur vs GS maçları izliyoruz resmen.

fener maçlarında sıradan kalecilerin bile yemeyeceği golleri yiyor kaç yıldır.
Biz bisey oynamiyorduk ki yillardir. yeri geldi adam 3 gunluk yoldan gol yedi bizden.
Yeri geldi fenerin elinden sampiyonluk aldi.
Onur yildizinin parladigi zaman iyiydi sonra tukenisteydi hep.

trabzon uzun top kontra oynarsa max berabere kalır zaten domine etmen lazım maçı o stadda fb yi yeneceksen (büyük takımlar için konuşuyorum.)

fenerde pres yapacak adam yok persie mi pres yapıyor çok zayıf bir pres varsa var işte zaten tüm takım tek yönlü. ts nin ortasahasıda çok kazma değil dediğin gibi ersun yanlış talimatlar vermiş. kenarlarda bero ile olcayın oynamasından belli korktuğu

Bence kazma orta sahalari. Kuckada, Okayda, Yusufta pas yapip oyunu sogutabilecek oyuncular degil. Alper, Dirar, Josef, Topal kopek gibi pres yapiyor. Ozellikle Josef. Yetenekleri tartisilir.

Geri
Üst Alt