GSCimbom
17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos
Vasfi Vural

17/18 H:2 | Kasımpaşa 2-2 Beşiktaş | MS | 18 Ağustos Sayfa 16

Vasfi Vural ·

Cevap
765
Okunma
41,9K
Sayfa
16/39
Kasımpaşa22Beşiktaş18 Ağustos
ilk yari ozet : 3 gol olmasina ragmen bunaltici ve besiktasin sayamadigim kadar faul yapmasiyla devam eden, kasimpasanin defans hattinin asiri kotu olmasi ve idman maci gibi olan besiktasin ilk yari galibiyeti.

ea09d0e49f753d484157e9f5ead760a1.jpg

abv asamoah
bir şey yok gibi.

Yav şu hakemleri kimse uyarmıyor mu? Maçın hızını, izlenirliğini tamamen yok ediyorlar. İddia ediyorum Türk liginde bir oyuncu yanında rakibi varken düşsün sadece dümdüz yere bıraksın kendini 10 pozisyondan 9 una faul çalınır böyle mallık olamaz ya herkes en ufak temasta yerde ve düdük geliyor hemen.

Kadrolardan ziyade beşiktaşa çıkacak hocaları incelemek lazım .
2 Maçtır beşiktaşa karşı ayakları titreye titreye çıkıyo rıza ç. ve kemal özdeş.
Rıza çalımbayda oynamayın futbolu boşverin saçma saçma savaşın demişti ilk yarı

Bjk'de beyin net şekilde Talisca. Çok özel oyuncu. Yerini hiçbir şekilde dolduramazlar. Benfica bu adamı nasıl olur da iki yıllığına kiralar anlamıyorum.

Fatih'in Rüştü hakkında söyledikleri gerçekmiş.Ne dediği kesinlikle anlaşılmıyor.Saçmalayıp duruyor.Yalnız F.Terim 300 kelime ile konuşuyor derken fazla abartmış.Bu Rüştü'nün kelime kapasitesi maksimum 150-160.

Beşiktaş'ta ciddi gerileme var, bu sene rakipleri başakşehir olmayacak bilmiyorum ne kadar farkındalar. Hele hele ŞL'de sağlam bir gruba düşerlerse seyreyleyin cümbüşü,seyri beşiktaşlılar için gerilim, bizler için komedi filmi tadında olur.

Beşiktaş son 3 yıldaki en kötü başlangıcını yaptı skor olarak söylemiyorum bunu standarları bu olursa eli ayağı düzgün ilk rakipleri tokatlar.

Geri
Üst Alt