17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Sol taraf islemezse bu takim duaer bu ner. Tusor zaten teknik sirektor olmaai icin en az 10 mac gormesi lazim sapik aapik isler yapmaz ise

Selçuk ve Yasin girdiği gibi b.ktan paslar atmaya başladılar

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yarı büyük ihtimal vites kücülttük ondan takım oyunu yavaslattı.

ben her halukrda tek kulvarda olan takım oldugumuzdan yardımamızdan yanayım.

Leşçuk'un yaptığı en iyi iş faul almak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk maç sonunda veda etse takıma ne güzel olur yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğlum, diğer kaleye gideceksiniz!

Veletleri bir şekilde takıma alıştırmak lazım en azından koşarlar press yaparlar. Levent denen hıyarın aldığı malların alıyını tekmelemek gerekir

bjkliler demiş osmanlı akıllı olsa 3-1 den dönerdi maç rahat :D avutsunlar kendilerini daha transferler gelecek

Adam yorumunu yapmış sen tutmuş hakaret ediyorsun. Son zamanlarda sürekli aynı şeyi sürdürüyorsun üyelere karşı devam edersen karşılığını göreceksin. Yeter artık.

GSCimbom mobil app
yav yerim onun yorumunu kime ne yapıyorum.sen bana geçen sorduğum sorunun cevabını ver önce.işinize gelmeyince yeter artık mış. herifin trollükten başka yaptığı bişey yok.iyiye iyi demez az bişey kötü gördümü hemen çıkıyorlar yırtık dondan çıkar gibi.

Kulübeyi zenginleştirmek gerekiyor. Kulübemiz çok ama çok zayıf durumda, bir iki transfer daha gerekiyor. Mesela Wellinton orta sahaya da bir isim daha gerekiyor. Geçen dediğimde Ömer Tuğrul ağabey ne yaptın demişti, haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum. İlk 11 çok iyi ama geriden gelenler beş para etmez isimler,takıma takviye şarttır.

Yalnız Kayseri maçı ile beklentiyi çok mu yükselttik yoksa takıma halen güvenmediğimizden mi bilemiyorum ama 3-1 öndeyiz rahat değiliz :D

Geri
Üst Alt