17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Açıkçası bu maçı kışın oynamamak bizim adımıza çok güzel büyük ihtimal çimler de yenileme yapmışlardır kış geldi mi soğuktan çimler ölünce toprak ve buzdan başka bir şey kalmıyordu sakatlık riskleri artıyordu. Yarın zemin güzel olursa futbol da güzel olur umarım da öyle olur. Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok kayseri maçındaki tempo, istek ve arzuyla oynarsak güzel bir maç izleriz hatta o maçtaki mutluluğu tadan oyuncularımız bu maç daha da fazlasını yapacağına inanıyorum

yolda olan tüm ağabeylerime ve tüm kardeşlerime saygılar sevgiler
biz galatasaraylılar normal insan olamadık
saat 02.46 dillerde yine galatasaray

Şöyle muhteşem bir Galibiyet alsak ve maç sonrası tam Rıdvan İstiklal Marşına saygısızlık yaparken Asamoah açıklansa ne güzel olur

Bu Ateş üfleyerek sönmez

DHSvD9-XUAABwZ5.jpg:large

Gomis çoşdur bizi

Uzun süre sonra ilk defa bir maçı merak ve istekle bekliyorum. Fernando-Belhanda-Ndiaye üçlüsünün yapacağı paslar ve kuracağı hakimiyet. Hücumcu beklerin bindirmeleri ve Gomis'in ilerdeki baskısını ve mücadelesini sabırsızlıkla bekliyorum. Gönlümden geçen farklı galibiyet. Gomis (3), Belhanda (2), Ndiaye ve Maicon'un golleriyle 7 tane sallasak keşke.

Geçen maça çok iyi başlamamıştık bu beni biraz tedirgin etti ve galibiyet oranımız çok yüksek gerçekten ama bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın bugün günlerden Galatasaray

Hernekadar bilet olayında sıkıntı yaşasakta bize güzel bol gollü bir galibiyet yaşat be Galatasarayımmmmmm

Süper ligde 5 maçtır yenilmiyoruz son iki deplasman maçını da kazanmışız (G.antep ve alanya)

İçerde osmanlı konya ve kayseriyi mağlup ettik

6.galibiyet için ?❤

TapaTalK

bizim oyuncular kendini yere atamiyor, sinsi olmalari lazım.
Fizik gücü ust düzey ama arada öyle penaltilar,fauller kazanmaliyiz. Kendinizi yere atın la.biraz

abv asamoah

[FONT=&quot]Muhtemel 11'imiz: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis[/FONT]

Hincalin programinda iki detay dikkatimi cekti , baglantili aslinda

-tudor , selcuk u ilk 11 e yazmamasina ek olarak ortadaki yedege cektigi adamlar oldugunda bile selcuk veya yasini tercih etmeyip 2 orta saha yerine bir defans olan koray , bir de forvet olan eren i aldi , guzel bir mesaj

- isin tatsiz yani ise , gomis bile gol attiginda kosup selcuk a gittiler

yani bu nedir simdi hakkaten tat kaciriyor , selcuk bu yeni gelenleri de mi hipnozladi 2 dakikada ?

Uzun zaman oldu deplasmanda aslanlar gibi oynamayalı. Güzel oyun istiyorum.

Ayrıca Bülent Uygun'a da koymak lazım tabi. Onun tadı bir başka.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

kalkın ulAnnnnnnnnnnnnnnnnnn

MAÇ VAR MAÇ

Geri
Üst Alt