17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Osmanlıspor için şu söylenebilir; 2017 yılı onlar için rezalet geçmiyor. İlk yarıda topladığı puanlar olmasa geçen sene küme düşebilirlerdi. Umar eski formunda değil. Forvette net bir isim yok.

Gittiler Bülo gibi leş hoca getirdiler. Maçın tartışmasız favorisi biziz. Geçen sene kışın buzlu zeminde oynamıştık, bu sene bu olmayacak. Bizim için avantaj olur bu. Saçmalamazsak kazanırız gibi.

Passoligi aradım. Daha Galatasaray kulübü bilet almadı dedi. O yüzden deplasman tribünü daha satışa çıkmadı dedi. Kulübün belirlediği saat de çıkacakmış bizim biletler. Ama misafir takım kısmı gösterildiği kadar küçükse 2-3 dakikada biter o biletler.

Son düzenleme:
Beklediğimizden daha rahat bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum. Bir nokta var; Kayserispor kanatlardan hiç gelemiyordu, Osmanlı'nın ise Serdar ve Aminu gibi etkili kenar oyuncuları var. Dikkat etmek lazım.

Passoligi aradım. Daha Galatasaray kulübü bilet almadı dedi. O yüzden deplasman tribünü daha satışa çıkmadı dedi. Kulübün belirlediği saat de çıkacakmış bizim biletler. Ama misafir takım kısmı gösterildiği kadar küçükse 2-3 dakikada biter o biletler.
deplasmanda misafir biletlerini de ev sahibi ayarlamıyor mu ? Ben öyle sanıyordum. Kacta çıkaracaklar 48 saatten az kaldı maça
çöp takımlardan ötürü çok puan bıraktık bunlara şimdi sadece yenmek değil parçalamamız lazım bunları

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla küfretmemek için zor tutuyorum kendimi bu ülkede hiçbirşey neden düzenli nizami ve disiplinli değil

Bilet satışımız bile olay ulan altı üstü futbol maçına gidicez

bunlar hiç transfer yapmadımı geçen seneki kadro daha güçlüydü ndiaye yi biz aldık webo gitti maher gitti diakhite serbest kaldı bu sene bunlar düşmeye oynar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Osmanlısporlu futbolcu Tonia Tisdell'e 2 maç ceza verdi.

ÖZEL BİLGİLER
Misafir takım bilet satışıyla ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Sitede yazan bu. Galatasaray'dan açıklama bekliyorlarmış. Tekrar aradım.
Çıkan Osmanlı biletlerinden de satılan bilet yok denecek kadar az.
Kulübü arayacağım birazdan.

Son düzenleme:
bedava bir maç olacağını sanmıyorum , daha önce de dediğim gibi bülo mehmet-musa orta sahasına mecburi dönüş yapacaktır, stopere de prochazkayı koyar heralde o herif nasıl kesik yer anlamadım

Geri
Üst Alt