17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Evsahibi harici son 24 saat içinde alabiliyorsun. O zamana kadar osmanlı taraftarı gibi görünen karaborsacilar biletleri toplamış oluyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a562209c33319b37c7e9fcb0c36045d4.jpg

Biletler bitmiş şekilde çıkdı. Bu kulüpten para yiyen herkesin Allah belasını versin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Passolig genel olarak avantajlari buyuk bir sistem ama bu kisitlama konusunun suyu cikti artik

mesela bir takim seyircisiz cezasi aldi , ceza acikladigi anda , rakip tribunden bilet almak istedin, o takima ait passolig cikarma bolumu mac bitimine kadar kapatiliyor

ve sen ceza alinmasina sebep olan macta olmasan da alinan seyircisiz cezasi esnasinda rakip tribune de giremiyorsun cunku rakip tribunun bileti hali hazirda o takimin logolu kartlarina satilabiliyor ama sen cezadan sonra kart cikarilamadigi icin giremiyorsun

bjk mac bileti transfer sayisini da 6 ile limitledi , 7 inciye izin vermiyor

ya maca gideceksin ya klube devredeceksin ya da bosa gidiyor o macin bileti

Allah kahretsin sahtekarlar işgüzarlar para için karakterini değerlerini satan insanlarla dolu değer verdiğimiz takım

Kayseri maçındaki veya onun üzerinde oyun falan beklemiyorum (istiyorum ama şart koşmuyorum).
Derli toplu oynayalım,ne yaptığımızı bilelim defansta açık vermeyelim 2-0 3-0 yenip dönelim istanbula.

Bu arada biletler 80 liradan satışa çıkmış . Stadın yarısı satışa kapalı zaten.
Gitmiyorum kardeşim kusura bakmasınlar Sincandaki stada 80 vereceğime . Bir araba adamız yine istanbula arenaya geliriz.

Yine basan,ısıran ve tempolu bir takım görmemiz lazım.Aynı kadroyla çıkacağız gibi duruyor doğru tercih budur umarım deplasmanlarda da bu futbol sürer.

Bu arada biletler 80 liradan satışa çıkmış . Stadın yarısı satışa kapalı zaten.
Gitmiyorum kardeşim kusura bakmasınlar Sincandaki stada 80 vereceğime . Bir araba adamız yine istanbula arenaya geliriz.
Ankaranın merkezinde oturanlar için o statla konya deplasmanı arasında bir fark olmaz zaten :) biri 1 saat hatta trafiği koy 1 buçuk, diğer 2 buçuk.

Yenikent asas denen stadyumda mi mac ?

bursa macina gitmistim o stadyumda hakikaten ulasimi eziyetti

biletler çıktı bitti filan demiş birisi de, biletler çıkmadı. direk el altından tribün gruplarına dağıtıldı işte. açılan kategori 2 ise standart passosu olan Galatasaraylılarla dolacak. ordan alın. benim passo GS armalı o yüzden gidemeyeceğim maça.

karaborsada 1 hafta önce satıştaydı ayrıca deplasman tribün bileti :D

Geri
Üst Alt