17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

deplasmanda, o inanilmaz yüksek tempodan sonra dusmek normal
Kabul edilemeyecek şey; serdar garry ve fernandonun o basit kayıpları...
Onun dışında sıkıntı yok normal..

abv asamoah

serdar ve garry mahvetti bi ara maçı.fernando her topa müdahale etti.

Serdarin yaptığı gereksiz pas hatası dışında bence pozisyon vermedik. Şu duran top hastalığımızı mutlaka gidermeliyiz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi yedek oyuncu almak lazım

70 dk.dan sonra oyundan düşüyoruz

Bence 70'le alakası yok.İlk Kayseri maçında da 1-1'den sonra oyundan düştük,2-1 oldu toparlandık.Gol yedikten sonra konsantrasyon eksikliği çekiyoruz çok belli bu.O golü yemesek maç sonuna kadar giderdik aynı şekilde.Buna çözüm bulunması lazım,duran toplarda hala kötüyüz ek olarak.

Helal aslanlara ... basak fener besik hepsi simdiden puan kaybetti! Biz böyle devam ederiz insh.
Osmanli en nefret ettim takimlarin top 3 de pülent uygun da en nefret ettim hoca Iyi oldu keske daha fazla gol atsaydik

Feghouli ve asamoah bir an önce gelirse iyi takım oluruz

Santrafor
Stoper de şart

TapaTalK

Ligin daha başlangıcı 70.dakikada düşmemizi buna bağlıyorum ben ileriki haftalarda bu süre daha da uzayacaktır kendi sahamızda her türlü rahatız zaten

ulan adamlar gebermiş selçuk ve yasin giriyor ve o koşmaktan gebermiş adamların en bitik halinin yarısı kadar bile oynayamıyorlar. yasin ve selçukun gittiği gün bayramımolacak.

Eğer Trabzon Fener' e 5 tane atmazsa bu haftada lideriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ereni yollamak lazim welliton fark yaratir bencede..
Feghouli ve asamoah eklenecek daha ohooo :)

abv asamoah

Iyi bir sol bek ve stoper alinmazsa cok zorlaniriz eli ayagi duzgun takimlara karsi. Asamoah +Vida sampiyonluk formulu

Asamoahi aldık sayarsak bi sol açık ve forvet şart gibi serdar ahmet koray stoperi idare edebilir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren, Yasin, Selçuk değişimiyle geçen senenin futboluna dönüşümüzü görmüşsünüzdür.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takim ligin Yeni baslamasina ragmen gayet Iyi daha bi feguli ( belki asamoah) katilir takim birbirine daha alisir ozaman zor tutarlar bizi

en az 5-0 bitecek maç 3-1 bitti.3-0dan önce tolganın pozisyonu,belhandanın cok güzel geldiğimiz atakta vuramaması,sonra gomisin pozisyonu,sonra yine tolganın vuramadıgı pozisyon....iyi de pozisyona girdik.

tolganın atamadıgı topta mariano müthiş pas verdi bu arada.belhanda çok iyiydi.3-4 oyuncu daha lazım.

Feghouli ve Asamoah dan sonra inanılmaz bir takım oluruz. Tolga ve Linnes kızağa çekilir.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar da kızağa çekilmeli. Çok iyi bir stoper şartoğlu şart!!

Rodriguesi iyi bir yedek yapacak sol açık alınmalı.

Yasin bu takıma o zamandan sonra yedek olarak bile giremez iyi olur.

Bugün de yasin bir halt yapmadı ahlaksız.

Sinan, selçuk, yasin ostersund maçı sabotajcıları aynen devam ediyor!!

Allah'indan kork be bu mariano gitti geldi kac kere rodriguezi bile adam etti isin ilginci Tolga yasin ve rodriguez adama pas atti hep cok onune attilar hep bir turlu duzgun gelmedi ama masallah iyi yine

Renktaş tanmanı tii'ye aldım ama pereiranın sabriden farkı yok demişti. Yoksa bugün yıldiz gomis ve marianoydu.

serdar'a ve linnes'e laf edenlere hayret ediyorum. serdar o salak pas haric hatasiz oynadi, linnes'de bence 7-8/10 arasi oynadi.

Geri
Üst Alt