17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

65ten sonra düştük bu arada.o da o abuk subuk golden kaynaklandı.tolganın pozisyonu ve belhandanın vuramadıgı pozisyon gol olsa zaten 4-0 5-0 olmuştu 65e kadar.

yalnız kötü oynadıgımız 15 dkda bile net pozisyonlar bulduk tolga malı kale önünde fişi cekemedi misal

İkinci yarı düşmemiz ayakların yere basması için güzel oldu. Hala stoper, sol bek ve sol açık eksiklerimiz devam ediyor. Her şeye rağmen deplasmanda kazanmak şampiyonluğun habercisidir tebrikler.

Ndiaye: "Eski takımıma karşı oynamak enterasan ama güzel bir duygu. Ancak ben artık Galatasaraylıyım"

kral

Takım genel olarak iyiydi ama belhanda'nın ilerdeki zor maçları kazanbilmemiz için daha çok sorumluluk alması lazım

bi ara topla şov yaptı.linnesle iyi anlaşıyo.ama yanında tolga gibi bi özürlü ve garry gibi kontrolsüz biri varken anca bu kadar oluyo.

belhanda tolga ve garryi haketmiyo.o yetenekte birinin yanına feghouli gibi biri lazım.

Yine mükemmel oynadik

65'te sonra düsüs olmasi normal skor avantaji deplasman ve dogal olarak yorgunluk oluyor

Kayipsiz gecmemiz müthis oldu

Takımda sol ayaklı 1 tane bile oyuncu yok o yüzden sol taraftan set hücumu pek olmuyor. Asamoah nokta transfer olacak. Orta sahanın direnci iyi Garry ve Tolga bu formunu devam ettirirse Feghouli formayı biraz geç alır :) defanstan çıkarken basit top kayıpları biraz göze battı hatalardan ders çıkarmak önemli önümüzdeki maçlarda bu sıkıntıyı yaşayacağımız düşünmüyorum. İçerdeki maçlarda Eren'i daha çok kullanmamız gerektiğini düşünüyorum(skordan bağımsız)

Feg asamoah +1 transfer daha eklenecek daha no panic..

abv asamoah

En az 2 fark , en az 4 gol diyordum , rahatlikla da olurdu da laubalilik 2 inci haftadan baslamamali

her mac 3-0 one gecemeyebilirsin . 3-2 ye gelse de 4 olurdu ama futbol bu yine de

Geri
Üst Alt