17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

2-2 falan biter yada 0-0

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defans-orta saha-hücum göbeği yok Başakşehir'in.Bunlar bir şekilde yarış dışı kalır.Önemli olan Fener'in yarıştan kopması.

Bu hafta için 46-44-40-38 şeklinde bir duruma asla hayır demem.Kadıköy sonrası başakla arada 2 puanlık geride olma durumuna ben dünden razıyım.Arkada kimse olmamalı.2 takım kopup gitsin.Parazitlere gerek yok ekstradan

Koca kafa kırmızı görür umarım.Başakın orta sahası baya sırıtıyor.Sir hocam öncelikle orayı almayı hedeflemiş yine.

valbuena ve alper niye yok psikopat aykut?neyse 2.yarı kenardan hamle şansı var.soldado ilk 11 başlasa daha iyiydi.fernandao nedir ya.

beraberlik iyidir

Biz olamazsak ya Bşk ya Bjk olacak şampiyon.

Fb'nin büyük maç galibiyeti önemli olsaydı şimdi 5 yıldızı vardı.

Bu yüzden saldır kanarya.

Ahhh ahhh geçen haftaki maçı yenmeliydik. Şimdi bu hafta Başakşehir ya fark atar ya da berabere biter. Başakşehir Fenerle 10 maç yapsın 8’ini kazanır. Bunların seneye falan düşmesi lazım ya. Nefret ediyorum şu Başakşehir denen takımdan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz olamazsak ya Bşk ya Bjk olacak şampiyon.

Fb'nin büyük maç galibiyeti önemli olsaydı şimdi 5 yıldızı vardı.

Bu yüzden saldır kanarya.
Valla senin dediğin gibi olmaz bu sene emin ol.O büyük maçları kazanırlarsa minimum 10 galibiyet alırlar ki o zaman da 4.yıldızı takmalarını izleriz.O yüzden mümkünse beraberlik yoksa başak

bence fenerin 11 daha iyi,bşkşhir yensin havluyu atsın fener daha fener deplasmanımız var,bşaktan 3-4 haftaya ilk haftaki performansımız olursa liderliği alırız

Cidden fenerin kazanmasını isteyenler açıp adamların fikstürüne baktınız mı merak ediyorum :D öyle gençlerbirliği maçı gibi 1 maç senede 1 kere olur.Şu fikstürde fener ne kadar darbe yerse o kadar iyidir.Kimse fener'den cacık olmaz demesin sonra eşekten düşmüşe dönersiniz.Bu sefer de kayseri'den sivas'tan medet umar hale geliriz

Bizim için en iyisi beraberlik. En kötüsü Başakşehir galibiyeti. Başakşehir bu hafta ve gelecek hafta kazanırsa net şampiyon olur.

Cidden fenerin kazanmasını isteyenler açıp adamların fikstürüne baktınız mı merak ediyorum :D öyle gençlerbirliği maçı gibi 1 maç senede 1 kere olur.Şu fikstürde fener ne kadar darbe yerse o kadar iyidir.Kimse fener'den cacık olmaz demesin sonra eşekten düşmüşe dönersiniz.Bu sefer de kayseri'den sivas'tan medet umar hale geliriz

Başakşehir kazansın veya Fener kazansın diyenlerin bence çok da mantıklı bir açıklaması yok.İkisinden biri 3 puan alacağına ikisi de 2'şer puan kaybetsin en iyisi bu,niye zorluyoruz ki dahasını?Net beraberlik en iyi sonuç olur bizim için şu maçta.

Başşağ'ın bu maçı atlatıp puan farkını 5'e çıkarmasını istemiyorum.

Başakşehir de Chedjou ilk 11 de, Fenerbahçe maça 1-0 önde başlıyor diyebiliriz.

Geri
Üst Alt