17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

Başakşehir 1-1 Fenerbahçe

1. Başakşehir 44

2. GALATASARAY 44

3. Beşiktaş 40

4. Fenerbahçe 39

aykut-kocaman-guluyor-muhtesem.jpg

bugünkü mactan sonra isteyen kazansin. Basaki öyle ve ya böyle evde yenmemiz sart

Beraberlik veyahut Başakşehir galibiyeti tarafımıza hayırlı sonuçlar olacaktır.

Hakeme ha.sktir çeken emre kaç maç ceza alacak acaba

Her türlü beraberlik çıkacaktır bu maçta inanıyoruz ...

Hakeme ha.sktir çeken emre kaç maç ceza alacak acaba

Zamaninda Halis raporuna Meireles yüzüme tükürdü diye yazmasina ragmen Meireles'in cezasini 11 mactan 4 maca düsüren TFF den pek adaletli davranmalarini beklememek gerek acikcasi. Hele hele bu adam Emre B. ise ve bu zamana her hak ettigi cezayi hep en alt sinirdan almissa.

hasortman reyiz gerekeni yapacaktır..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beraberlik bizim için iyi olmaz çünkü artık aramızda 2 puan fark var. 1 puan alırsalar kazansak bile 2li averajdan dolayı geçemiyoruz. (Arenada başak’ı 4-0 yenemeyeceğimize göre)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nasil bir hesap ? Basaksehir fb ile oynarken biz mac yapmiyor muyuz

kazanirsak puanlar esit , yarim sifir da yensek basaksehiri zaten 3 puan onune geciyoruz neden 4-0 gereksin ki ?

Bu nasil bir hesap ? Basaksehir fb ile oynarken biz mac yapmiyor muyuz

kazanirsak puanlar esit , yarim sifir da yensek basaksehiri zaten 3 puan onune geciyoruz neden 4-0 gereksin ki ?
Evet, dediğin doğru. Benim demek istediğim 2 puan önümüzde oldukları durumlarda her türlü bir beraberlik hakları olacak çünkü ilk maçtaki skordan dolayı kafadan 2'li averajı onların eline verdim.

gönlümün 1/9luk kısmını işgal eden fenerbahçe sevgisinden dolayı bu maç aykut hocamın arkasındayız.

Fenerbahçe'nin sıradaki 4 maçı:

Başakşehir (D)
Alanyaspor (E)
Beşiktaş (D) - Lig
Beşiktaş (D) - Kupa

Ben yanlış mı biliyorum acaba ? Sezon içinde genel averaja bakılıyodu en son. Antalya'yı 4-0 yenersek bunlar da berabere kalırsa şu an için lider oluruz. Ama ben her şeye rağmen Başakşehir kazansın bunların işini bitirsin isterim. Başakşehir maçı evimizde olduğu için kendi işimizi kendimiz görelim. Kadıköy zaten 0 puan.

Bilgi dogru . Su an icin lider oluruz bu durumda

mumkunse bu mac berabere bitsin ama biri kazanacaksa yine de fb kazanmasin

fb nin kazanip ihtimalini arttiracak bir havaya girmesi , basaksehirin sampiyon olmasindan daha antipatik bir durum olur

lig ikinciligi de herkes icin bir hedef , bu da unutulmasin

Yatayküt hoca zorlu İstanbul Deplerini total olarak 9 puan ile geçecektir

Geri
Üst Alt