17/18 H:22 | Konyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 16 Şubat

Gol'de ki karar yanlış bence. Öyle faulü bizim takım için verseler 1 sene sayarım ben.

Fb nin hakkinin yenildigini soylemek biraz zorlama olabilir ama trabzon ve genclerbirligi maclarinda rakipleri daha ilk yarinin ortasinda 10 kisi kalacakken bunun esgecilmesi ve toplamda 4 puan yitirmeleri , o 2 mac acisindan haklarinin yendigini dusundurebilir

Zaten bu federasyon zamaninda sayabilecekleri maclar tek bunlardir herhalde.Ustelik Fernandao'nun kirmizisini falan saymiyorum.Besiktas'in bile magdur oldugu maclarin hepsi Fener maclari.

Zaten bu federasyon zamaninda sayabilecekleri maclar tek bunlardir herhalde.Ustelik Fernandao'nun kirmizisini falan saymiyorum.Besiktas'in bile magdur oldugu maclarin hepsi Fener maclari.

Bir mac da ilk yarida vardi ama hatirlayamadim simdi ama bu ust uste iki mac da tam en kritik zamandaki hatalar dogruya dogru

oradan 4 puan cikarsalar felaket bir durum olurdu aleyhimize , tabi bize de sivasta calinan penalti olayi var

ts macindakini atmosfer filan biraz anliyorum da gencler macinda ben de sasirmistim

Fofana'yı yedek bırakmak için kör olmak lazım. 5 dakika da adam maçın gidişatını değiştirdi.

valla haftaya bjk fb macı lehimize yani brabere bitmezse fenerin sunlara acı acı vurmasını dilerim.

kolu kapaliydi zira.
cekmeye de calisti ayrica

normal 1 dokunma olarak gordum
pepe abartarak fuali aldi
kartlari fln dogru ama bi kac tane ucuz fual de caldi

Talisca pozisyonu skandal , faulu konyali yapti , hem akini kesti hem de talisca cezali . Senolu da mi atti tribune anlamadim

bu hakem yardimci hakemdi , devsirilmeye calisildikca sacmaliyor her mac

Güzel numara ha bu maçı Beşiktaş'a kazandır haftaya Fener'in önünü aç

Talisca sarı kart alakası yok.

Alper Ulusuy -> Fener Tetikçisi

Geri
Üst Alt