17/18 H:22 | Konyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 16 Şubat

Konuyu zurna melodileri ile donatalım
e2ff14a2c95afa1fe360e31035dc8139.jpg

haha ulan ins söyle biter maç

tırişka pepe yok bu hafta iyi aglarlar. bayernde koydyktan sonra acı acı zırlamaları kesilmez artık

şu fofananın her maç 90 dk oynaması gerektiğini anlamak için teknik direktör olmaya bile gerek yok 1 tane gören gözün olması yeterli ama mehmet sonradan sokuyor ...

Talisca pozisyona göre kural kitabı ne diyor acaba? Düşse kırmızı alacaktı devam etti tamam ama bunun rakip oyuncuya bir cezası yok mu yani?

Kirmiziya da gerek yok , adamin sarisi var zaten , sariyi goze alip cekti , ceza alanina girerken birakti bari penalti da olmasin diye

akillara ali aydin - effa pozisyonu geldi gecmisteki

Posisyon avantaj olması doğru karar ama sonradan sarı vermeliydi Konya lı oyuncuya.
İkinci sarısı olacaktı galiba

Abi bu iş saçma ya Türkiye'de bu hakemlerin yüzünden futbol oynanmıyor işte, adam düşse kartı alacaktı oynamak niyetiyle devam etti diye avantajını kaybetti o oyuncuya cezasını kesmeliydi ben olsam oyuncu ben de ayakta kalmak için çaba sarf etmem bu salak hakemler varken.

kartalişka feci oynuyor yaw

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Talisca pozisyona göre kural kitabı ne diyor acaba? Düşse kırmızı alacaktı devam etti tamam ama bunun rakip oyuncuya bir cezası yok mu yani?

Aciklayim . Eger vurusu yaptiginda o vurusu onceki cekmenin engelledigine hukmederse cekmenin oldugu yere donup faul calmasi gerekir

yok eger avantaja biraktim , ustunden zaman gecti diye yorumlarsa aut verebilir ama iki kosulda da "en az" sari kartlik pozisyon ve yapan adamin da sarisi var zaten

Geri
Üst Alt