- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.150
- 5.488
Maçın sonunda Ş.G (Hamsi) Şifo'yu hakemlerin yanına itti ve hareket yaptı.
Hamsioğlu hamsi çöplüğüne döneceksin yakında.
Hamsioğlu hamsi çöplüğüne döneceksin yakında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Nur Çebi: "Yanlış bir idare, yanlış bir yönetim oldu. Hakem hatalarından en çok canı yanan takım Beşiktaş diyordum, inşallah bugün bu son bulur."
Biraz da gülelim
@Hidayet Sarıdağ keşke başka bir şey isteseydin,Pepe de Talişka da cezalı.
Çok güzel işte fb maçı berabere biter 2 takımda saf dışı kalır.
Bu skor harika oldu lakin buradan takip ettiğime göre hakem Konya'yı doğradı lakin bir taraftan da fb için bjk'yi doğradı sanırım kartlar konusunda. Hakikaten bir lige ancak böyle ayar verirsin lakin her şeye rağmen Konya puan aldı ve hesapları tutmadı.
Umarım biz Kasımpaşa ve Bursa maçlarını kayıpsız atlatırız o vakit bjk-fb maçında çıkacak bir beraberlik bizi Şampi dahi yapabilir. Velhasıl kelam kim ne yaparsa yapsın önce biz kendi maçlarımızı kazanalım. Sivas maçı gibi kepazeliklerle karşılaşmak istemiyorum artık.
bjk > bayern diyen adam bu degil mi reis
İşte berabere bitebilecek mi,Fener tokatlamasın bunları da?
Babel: "Hakemle ilgili fazla konuşmaya gerek yok, olanları herkes görmüştür. Aynaya bakıp, durumu analiz edip hatalarımızı görmek gerekiyor."
Hocasından futbolcusuna futbolcusundan taraftarına yüzsüzsünüz. Bir de efendiyiz demezler mi..
Kenya mi Goztepe mi daha heis ekip sence
Yasin Paçavra ustad bahsetmistiKonyalıların Kenyalılara benzeyen özelliklerini görmek ister misin?
Çok güzel işte fb maçı berabere biter 2 takımda saf dışı kalır.
Bjk tek kale oynar dk 50 gibi kirmizi gorur fener alir maciİşte berabere bitebilecek mi,Fener tokatlamasın bunları da?
Bjk tek kale oynar dk 50 gibi kirmizi gorur fener alir maci
Sampiyonlugun cozumu basit Kadikoyde koyup bitireceksin isi ,hesaba gerek yokGörelim bakalım umarım yanılırsın hırb.