17/18 H:22 | Konyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 16 Şubat

En yakın BJK futbolcusu 10 metredeyken müsait pozisyonda top kornere atılıyor, kornerin paslaşarak kullanacağı aleniyken kimse Caner'e basmaya gitmiyor, Caner antrenmanda gibi orta açıyor, dönen top komik şekilde gol oluyor.

Yok böyle satılmışlık.

Allahın man kafası kanatsız gol atacağını sanıyor. Başak maçı bitmeden kanatlar aklına gelmişti ama bugün yine aynı salaklığı yapıp kanatları boş bırakmış. Oyuna alsa bile beşiktaş başakşehirden daha kaliteli bir takım.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jahovic gibi bir pivot santrforla çift forvet oynamak sifo'nun futbol bilgisini ortaya seriyor

Beşiktaş'a karşı çift forvet çıkmak nedir arkadaş. Hele ki bu forvetlerin temposuz ve yaşlı Eto'o ve Jahovic'se.
Maçı sattı diyemem ama Şifo'nun hoca falan olmadığını, çöpün teki olduğunu söyleyebilirim.

Açık ve net Konya maçı istemiyor şifodan ne bekliyorsunuz ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan maça hiç çıkmasaydınız daha iyiymiş.En azından böle bir rezilliği izlemek zorunda kalmazdık.İnş düşersin konya.

Şu Fofana'yı oynatmayan Özdilek'e kafa atmak istiyorum. Konyalı değilim ama buna rağmen Konyalı arkadaşları anlayabiliyorum. Gerçi benim memleketle arada fazla mesafe yok

Özdilek kadar hocalık yaparım. Yapamazsam adam değilim okadar söylüyorum. Allahın vasıfsızı seni bir de futboldan para kazanıyor.

nasil mac satmak lan taca giden top herifin omzuna carpip gol oldu.......... konya sportun kapasitesi bu demek ki

Yine şifo yine maç satmak,ulan gittiğin her takımda yapma bari şunu. 1 tane isabetsiz şut ataydınız bari.

Bu maç satılmış, izlemeye gerek yok. Kapattım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vagner çok ciddi kaçırdı.

Love karşı karşıya atamadı

Konya tam olarak ne oynamaya çalışıyor? Savunma yok, orta saha yok, hücum yok bu ne yani şimdi umarım küme düşer bunlar.

Eto'o ile Jahovic'ten birisi yedek otursun diye mi alındı Konya'ya, komik yorumlar yapmayın yahu.

Golde de bir şey yok, böyle maç satılmaz. Skubic'in orada dışarı atması saçma.

Konya şaka gibi bir oyun oynuyor. Şifo gibi herifler hala bu ülkede nasıl iş buluyor anlamıyorum. Ne oynadıkları muamma, ne ileride ne geride fazlalar.

Geri
Üst Alt