17/18 H:22 | Konyaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 16 Şubat

atillanin neresine carpti acaba top tam olaraktan

Alper Ulusoy tetikçilik yapıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjknin şampiyonluğu hayırsız olsun,bjknin maçları masa başı ayarlı ,bunlarla tek mücadele eden tek adam Aykut Kocaman,helal olsun Aykut'a tek başına bizden ses çıkmadıkça bu adamşar 5 yıl daha şampiyon olur

tolgay in eli açık net penaltıydı. Gol de temiz pepe oscarlık atmış kendini. Mal jahovic golüne sahip çıkamadı.

45 dakikada 2 penaltı 1 golü vermediler helal.

bjknin şampiyonluğu hayırsız olsun,bjknin maçları masa başı ayarlı ,bunlarla tek mücadele eden tek adam Aykut Kocaman,helal olsun Aykut'a tek başına bizden ses çıkmadıkça bu adamşar 5 yıl daha şampiyon olur

O ağlak Aykut'u şampiyonluk yarışında tutmak için kurgulanmış da olabilir.

Fener Beşiktaş'ı yenemezse ligde havlu atar.

Tabi bunlar sadece teori. Gerçekleşecek diye bir şey yok.

anasını şaptıgımın hakemi.resmen dogruyo konyayı.net golü yedi onun bunun cocugu.şifo mehmet kepaze bi ilk 11le çıkmış maça.çift forvet oynuyosan kanatta adamın olacak.jerry johnson ve milosevic ......... maçı resmen.

konya hem şifoya hem hem hakeme hem bjkye karşı oynuyo

Hakemin bence 2 kritik karari dogru , golde ofsayt yok , ve jahovic in golunde yakin cekimde gordum pepeyi kaleye dogru itmis topa yukselirken

fakat son hucumda tolgay in elini sakinamadigi goruluyor , basaksehirin fb , bizim antalya macinda calinmayan pozisyonlara benziyor

anladigim kadariyla hakemlere resmen "bunlara calmayin" denmis , asiri cok elle oynama pozisyonu atlandi bu sene

bir de sure bitmisken bjk nin atagina izin vermesine bir mantik bulamadim

Jaho ile Eto'o yu oynatıp topu onlara getirecek Orkan ile Fofana'yı oynatmayan satılmış bir teknik direktöre sahip takım umarım küme düşer

penaltıyı da mı yedi onun bunun cocugu.ananın karnına tepiklesinler seni geri adi şerefsiz

Hakemin bence 2 kritik karari dogru , golde ofsayt yok , ve jahovic in golunde yakin cekimde gordum pepeyi kaleye dogru itmis topa yukselirken

fakat son hucumda tolgay in elini sakinamadigi goruluyor , basaksehirin fb , bizim antalya macinda calinmayan pozisyonlara benziyor

anladigim kadariyla hakemlere resmen "bunlara calmayin" denmis , asiri cok elle oynama pozisyonu atlandi bu sene

bir de sure bitmisken bjk nin atagina izin vermesine bir mantik bulamadim
Golde ofsayt yok ama diger tarafta da faul yok ayrica Tolgayin eline carpiyor penalti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O ağlak Aykut'u şampiyonluk yarışında tutmak için kurgulanmış da olabilir.

Fener Beşiktaş'ı yenemezse ligde havlu atar.

Tabi bunlar sadece teori. Gerçekleşecek diye bir şey yok.

Yav ne teorisi göz var nizam var bjkın kayırılmada boku çıktı,fenerin bile bu sene baya hakkı yendi bu hakemlerle bjkla mücadele etmek bile mucize

Geri
Üst Alt