17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Beraberlik fb yi cok uzmez . Ikili averaji koruyacagi icin bjk ile 2 maclik farki korur

yenilip hem de 2 veya uzeri farkla yenilirlerse 4 unculuge geriler

Bjk gider sağda solda puan bırakır bence,Fb 1 puan bile almasa daha iyi olur.

BJK'nin elindeki kadro Türkiye'nin en iyisi, bir de oturmuş sistemleri var ama işte istikrarsızlaşmaya başladılar problemleri o. Büyük ihtimalle dediğin gibi olur sağda solda puan bırakırlar ama bu maçla beraber havaya girip bizim maç hariç bütün maçları kazanma potansiyelleri de var. Bu potansiyel beni korkutmuyor dersem yalan söylemiş olurum.

Edit: Potansiyal ne la... İyi ki psikopat ve sinirli Mustafa görmeden editledim.

Son düzenleme:
Fb kesin yenilmeli.1 puan bile fazla bunlara.Bjk bizim sahada ve Basak deplasmaninda takilacaktir.Fb'nin bu mactan sonra pek maci kalmiyor.

Bjk berabere kalip basaksehir kazanirsa , Gs bir yana , aralarinda 7 puan fark olacak

3 mac demek . Ve basaksehir deplasmanina Gs deplasmanina Ts deplasmanina gidecek bir besiktas var

bence bjk nin son sansi . 2-1 bile onde goturse 3 u kovalamasi lazim ikili averaj icin

bjk nin durumu cok kritik kanimca

BJK'nin elindeki kadro Türkiye'nin en iyisi, bir de oturmuş sistemleri var ama işte istikrarsızlaşmaya başladılar problemleri o. Büyük ihtimalle dediğin gibi olur sağda solda puan bırakırlar ama bu maçla beraber havaya girip bizim maç hariç bütün maçları kazanma potansiyalleri de var. Bu potansiyal beni korkutmuyor dersem yalan söylemiş olurum.

Bjk'nin fikstür cidden ağır,bu girdaptan sağ çıkıp şampiyon olacaklarsa olsunlar zaten.Fb Akhisar maçından beri maç kaybetmiyor,mutlaka kaybetmeliler bence.Namağlup serilerini sürdürdükleri her maç gösterdikleri direnç artıyor.

Fb tehlikesini anlatmak icin su istatistigi vereyim

ilk devredeki fb macini kazansaydik fark 11 puan olacakti , yani 6 beraberlik kredi !

eger ikinci yaridaki fb macini kaybedersek fb nin 1 maglubiyetlik kredisi olacak (diger maclari 2 takimin da kazandigini varsayiyorum)

yani 14 puanlik bir fark yaratmis olacaklar

ve bu sure dahilinde icinde kayseri , osmanli , gencler , konya gibi beraberlikler almis olduklari gercegi var

fb bu maçı kazanırsa şampiyon olur net. O yüzden fb 1 puan bile almasın mümkünse. Bjknın daha bi sürü zor maçı var

Psikolojik olarak Beşiktaş'ın kazanması gereken bir maç. Zor da olsa tek farklı galip gelirler. 2-1 veya 3-2 skor bekliyorum.

Bu maç özelinde fbnin kadro daha iyi gibi küçük şikecilerde talisca büyük eksiklik

Acikcasi fb hem bjk yi hem de bizi yenerse o zaman sampiyonlukta sansi var denecek noktaya gelebilir

bir suru kavga ve micro kavga, kirmizi kart, tribunden sahaya yagan malzemeler, gol, yedek kulubesi ve cevresinde kavgalar fln olmasi dilegimizdir

BJK'nin elindeki kadro Türkiye'nin en iyisi, bir de oturmuş sistemleri var ama işte istikrarsızlaşmaya başladılar problemleri o. Büyük ihtimalle dediğin gibi olur sağda solda puan bırakırlar ama bu maçla beraber havaya girip bizim maç hariç bütün maçları kazanma potansiyelleri de var. Bu potansiyel beni korkutmuyor dersem yalan söylemiş olurum.

Edit: Potansiyal ne la... İyi ki psikopat ve sinirli Mustafa görmeden editledim.

Bu gözler neler neler görüyor. Herkesi uyarıp hatalarını yüzüne vursam, üye kalmaz forumda.

Herifler tum derbileri kazanacaksa sampiyon olsun zaten ne diyelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sakin olun, derin nefes alın. Yiyeceğinizi içkinizi alın koltuğunuza yaslanın. Beşiktaş kazanacak ve Fenerbahçe iyi bir yara alacak. Relax...

Beşiktaş'ın Trabzon, Başakşehir, Galatasaray deplasmanları var. Fenerbahçe'nin nispeten daha kolay fikstürü var. Fenerbahçe kazanırsa çok büyük avantaj yakalar.

Geri
Üst Alt