17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

artik yeter
fbye karikoyde zart diye sokmaliyiz.

Lan olm biraz ileriyi görün.Bu skor en iyi skor bizim için.Bjk bizim sahaya gelecek orada onlara 50 bin kişi ile bogup yeneceksin zaten şampiyon olmak için.Kadıkoyde banko yenilecez.Daha beşiktaş başak ve lazlara gidecek.Fenerin bundan sonra maçları çok kolay.Başak maçındada neden fener yensin diyenler vardı işte bu yüzden dedik fener yensin diye.Haftaya zaten lazlara takılırsa kargalar kopacak yarıştan.Neden bu maçta fener extra 1 puan daha alsın.

Fener başakşehiri yenip beşiktaşa yenildi ve bizim şampiyon olmamız için gerekli sonuçları aldı, son iki deplasmanda krediyi tüketmeseydik şuanda heyecanlı bir 2.lik yarışına tanık olurduk.

Q7 uzun zamandir ilk defa agirligini koydu maca.

Trabzon Beşiktaşı yenmeli Ümütte Başağa çelme taksın

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe şampiyon olamasa da dünya çapında, yeni nesil bir teknik direktörü var artık."

DW5lu-iXcAAfQsP

Herkesin hesabı kendine göre farklı bir gerçek varki paşa maçıda hesaplara göre 3-4 olmalıydı erken konuşmayalım karabükden alınacak 3 puan bile inanılmaz önemli artık iyi oynamıyoruz ve en kötü ortasaha bizde herkesin çekincesi bu yoksa şuan fenere yenilsek bile hepsini kazandığın zaman zaten şampiyon oluruz. Bizi üzen bu leş orta saha..

Ahmet Nur Çebi: Yediğimiz gol ofsayt hakem Fernandao kırmızı kartini ve penaltimizi vermedi dedi

olması gereken oldu,sızlanmayı bırakıp şampiyonluga odaklanalım.bjk haketti maçı.fenerbahce bu kadar işte.kazmalarla dolu bi takım.fener herhalde akhisara da puan kaybedip çıkar işin içinden artık.derbinin olacagı hafta da bakarız duruma.beraberlik iyi olabilir.duruma göre bjkyi destekleyedebiliriz basaksehire karsı,en azından beraberlik için.

Neden mi seviniyoruz?

Çünkü Fenerbahçe öyle ya da böyle Anadolu takımlarını yeniyor.

Neden mi seviniyoruz?

Çünkü Kadıköy’e gideceğiz. Yenilebiliriz. Ben ihtimal vermiyorum ama olasılık var.

Neden mi seviniyoruz?

Beşiktaş bizim sahamıza gelecek ve onları da Türk Telekom Arena’da yeneceğiz. Yenemezsek şampiyon olmayalım zaten!!!

Kısacası bütün maçları kazanmaktan başka çaremiz yok zaten! Bir kayıp hakkımız varsa o da Fenerbahçe olabilir. Fenerbahçe ile puan farkı olarak Kadıköy’e gitmemiz lazımdı. Umarım da öyle olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Fenerbahçe'nin yenilmesi çok iyi oldu.Beşiktaş'ın fikstürü zor olduğu için onlardan çekinmiyorum ama Fener'in fikstürü bundan sonra daha da kolaylaşır.Bir de Fener'in artık bir maçta yenilgi almasını istiyordum.İyi oldu iyi.

Yalnız Volkan oynasa 2. ve 3. golü yemezdi. Ek olarak sahada olması Fb için büyük psikolojik avantajdı. Aykut o kararla kafasına sıktı bence.

Herkesin hesabı kendine göre farklı bir gerçek varki paşa maçıda hesaplara göre 3-4 olmalıydı erken konuşmayalım karabükden alınacak 3 puan bile inanılmaz önemli artık iyi oynamıyoruz ve en kötü ortasaha bizde herkesin çekincesi bu yoksa şuan fenere yenilsek bile hepsini kazandığın zaman zaten şampiyon oluruz. Bizi üzen bu leş orta saha..
fernando döndü,donk formda

Geri
Üst Alt