17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Biz kazanalım da bunlar ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor şu an

şenol aykut birbirlerine girecektir 4. hakemin yöneteceği boks müsabakasında

Bu macin 2 senaryosu olabilir

birincisi fb ye 2011 de sampiyonluk yolu acan , bjk nin 2-1 onde iken ferrarinin hala anlasilmaz sekilde gordugu kirmizi kart ve devaminda alex in hat trick i ile fb nin 4-2 kazandigi mac

ya da bjk nin biraz aptalca ama tam konsantrasyonla yuklendigi , ve fb korner atarken kaptigi topla 90+62636 inci dakikada olcay in goluyle 3-2 kazandigi mac

ben lige sekil verecek en kritik mac olarak goruyorum

Şenol bence Aykut'a karşı yine mala bağlayacaktır. Zaten bu aralar iyice şirazesi kaydı ağlak herifin. Aykut bunu ham diye yiyebilir bu maç.

Fener galibiyetine hiç şaşırmam açıkçası.

sent via GSC

Biz kendi maçlarımızı kazanalım da her sonuç işimize gelir. Fener galibiyeti bjk'ye havlu attırır. Bjk galibiyeti veya beraberlik de iki takıma 5-8 puan aralığında fark atmak demek.

Bu maçın kaderini,bayern maçı belirler.
Kargalar münih'ten umutlu bir skor ile dönerse eğer fener maçını kimse sallamaz ve bu fenerin işine gelir.
Ancak kargalar münih'ten olumsuz ve umutsuz bir skorla dönerse eğer camia'yi. Toparlamak ve lige tutunmak için var gücüyle oynar

Sarı-Kırmızı hayatın anlamı

GALATASARAY!

Bence tam tersi olur..

Biz kazanamadığımız sürece hiçbir senaryo işimize gelmez 4 de 4 yapabilirsek benim fikrim %70 şampiyon oluruz en kötü başakşehiri içeride parçalayacağımızı düşünüyorum iş kadıköye kadar kayıpsız gitmek eğer başarabilirsek dediğim gibi meşaleyi yakarız..

Bu macin 2 senaryosu olabilir

birincisi fb ye 2011 de sampiyonluk yolu acan , bjk nin 2-1 onde iken ferrarinin hala anlasilmaz sekilde gordugu kirmizi kart ve devaminda alex in hat trick i ile fb nin 4-2 kazandigi mac

ya da bjk nin biraz aptalca ama tam konsantrasyonla yuklendigi , ve fb korner atarken kaptigi topla 90+62636 inci dakikada olcay in goluyle 3-2 kazandigi mac

ben lige sekil verecek en kritik mac olarak goruyorum
biz pasayi yenecegiz, bayern münih besiktasi yenecek, biz bursayi yenecegiz, besiktas feneri yenecek.. :D

Beşiktaş mutlaka almalı.Arenaya gelecekler puan kaybı yüzdeleri daha yüksek fener burdan 1 puan bile alırsa haftalardır yenilmiyorlar o gazla bizide yenip şamp olurlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başaşkşehir maçında herkes fener yensin diyordu nasıl olsa ilerde kaybeder diye.adamlar bizi yakaladı.şimdi de yenilsin diye bakıyorsunuz.
bjknin kazanması iyi olmaz.

en iyi sonuç beraberliktir. Biz kendi başımıza şampiyon olamayacağız o yüzden bjk-fb-başakşehirin kendi aralarındaki maçların berabere bitmesini istemeliyiz.

başaşkşehir maçında herkes fener yensin diyordu nasıl olsa ilerde kaybeder diye.adamlar bizi yakaladı.şimdi de yenilsin diye bakıyorsunuz.
bjknin kazanması iyi olmaz.

en iyi sonuç beraberliktir. Biz kendi başımıza şampiyon olamayacağız o yüzden bjk-fb-başakşehirin kendi aralarındaki maçların berabere bitmesini istemeliyiz.

Dun bu saatlere gore bjk galibiyeti yerine artik beraberlik istemek daha mantikli fakat diger yandan basaksehir ve bjk de devrede

yani fb icin beraberlik 2 puan kaybi de olsa , sonrasinda biz eger olur ki kadikoyde yenilirsek onlarin sivas malatya kayseri 3 lusuyle olan maclarini bekleriz

ama fb yenilirse de , evet +1 puan kaybedecek , yalniz bjk nin bu kez trabzonda takilmasi lazim . Yoksa bizim mac onlar adina da isi bitirme maci olabilir

ayrica bjk kazanirsa , basaksehir bjk macinda ne isteyecegiz ? Bjk onu da kazanirsa avantajli konuma gecer , basaksehir kazanirsa biz haric maclarini bitirir

kredi kalmamis gorunuyor adimiza

en hayirlisi bjk fb macinin berabere bitmesi (o olmuyorsa bjk kazansin) , bjk trabzonda takilsin ve basaksehir bjk maci da berabere bitsin

gibi duruyor

bosu bosuna rakiplere bakmayı ve takılmayın rakipler onu yaparsa bunu yaparsa gibi hayali seylere nezaman girsek asıl puanı rakipler degil biz kaybediyoruz

Geri
Üst Alt