17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Umarim bjkliler Bayern maci basin demeclerinde bayagi aglar medya da destek verir.Konya'dan sonra bir de bu olursa bjk aleyhine karar verirken tir tir titreyen bir hakem izleriz.Fenerli Firat verilmez ins bu maca.

Umarim bjkliler Bayern maci basin demeclerinde bayagi aglar medya da destek verir.Konya'dan sonra bir de bu olursa bjk aleyhine karar verirken tir tir titreyen bir hakem izleriz.Fenerli Firat verilmez ins bu maca.

Yalnız Avrupa gitti,Bjk bu maçı alırsa tekrardan lige ortak olmaya kalkmasın?Puan farkını erittiler şu son birkaç haftada.Beraberlik bir kez daha en ideal sonuç gibi.

Yalnız Avrupa gitti,Bjk bu maçı alırsa tekrardan lige ortak olmaya kalkmasın?Puan farkını erittiler şu son birkaç haftada.Beraberlik bir kez daha en ideal sonuç gibi.

Bjk'nin Basak,Ts ve bizle deplasmani var.Fb'nin Mecnunlu Sivas ve Kayseri disinda fiksturu temiz.

Potaya girmeleri daha iyi olur.Potaya girmezlerse Basak macinda biz ya da fb sampiyon olmasin diye yatacaklar.Basak'in da fiksturu temiz ve yanlis hatirlamiyorsam sadece 5 deplasmanlari kaldi.En kotu fikstur bjkde.Bjk sampiyon olursa yuh derim.

Ayrica fb akhisar macindan beri yenilmiyor.kesinlikle bir tokat sart.

Son düzenleme:
Bjk'nin Basak,Ts ve bizle deplasmani var.Fb'nin Mecnunlu Sivas ve Kayseri disinda fiksturu temiz.

Potaya girmeleri daha iyi olur.Potaya girmezlerse Basak macinda biz ya da fb sampiyon olmasin diye yatacaklar.Basak'in da fiksturu temiz ve yanlis hatirlamiyorsam sadece 5 deplasmanlari kaldi.En kotu fikstur bjkde.Bjk sampiyon olursa yuh derim.

Ayrica fb akhisar macindan beri yenilmiyor.kesinlikle bir tokat sart.

Aynen,Kadıköy'de Fb'ye kaybedersek büyük yara alacağız gibi.Fb ne kadar puan bırakabiliyorsa bırakmalı.

Beşiktaş hıncını fenerden çıkaracak. Tabi hakem katliamı olmazsa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beraberlik yada fener alır gibi duruyor, umarız berabere kalırlar..

5iktaşlılar bu maçın etkisinder zor kurtulur. Hasan Ali’yi Alaba, Fernandao’yu Lewandowski falan görürler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fabri'yi falan sakatlamayın sakın. Tolga şimdi Bayern rövanşında hayatının maçını falan oynar.

Bu maça gelince, beşiktaş alır.

Aynen,Kadıköy'de Fb'ye kaybedersek büyük yara alacağız gibi.Fb ne kadar puan bırakabiliyorsa bırakmalı.

Sivas ve Pasa deplasmanlarinda kekoluk yapmayip 1 puanimizi alsak fbnin bu mactaki puan kaybiyla birlikte Kadikoy'e 4-5 belki de daha fazla puan farkiyla gidebilirdik.Fb puan dagitti ama biz daha fazla dagitip ölu fbyi avantajli duruma soktuk.

Başak maçı gibi olmaz aykut tribünlerden korkup takımını geri çeker önde bastıramaz bu maçta. Beraberlik çok banko duruyor hatta eminim diyebilirim.

Sebebini de aciklar misin?

tinerciler dünyanın en kötü finishinge sahip ekibi olabilir aykut da başak maçı gibi önde falan basmaz orta sahada oyun kilitlenir , bjk duran toptan gol yemiyor malum fenerin tek silahı ,dalişka da yokken ideal skor kanımca

GSC App

tinerciler dünyanın en kötü finishinge sahip ekibi olabilir aykut da başak maçı gibi önde falan basmaz orta sahada oyun kilitlenir , bjk duran toptan gol yemiyor malum fenerin tek silahı ,dalişka da yokken ideal skor kanımca

GSC App

Ben sana gore neden bjk almamali da berabere bitmeli diye sormustum ama sen tahmin yapmissin galiba.Ben 0-0'i temenni olarak algiladim.

Fenev kaybetmemesi gereken büyük bi maçı kaybetmez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Beraberlik bizim açımızdan en ideal sonuç olur. Bizim ruhsuzlar zahmet edip paşayı yenebilseydi ideal sonuç bjk galibiyeti derdim lakin şu an şartlar beraberliği gerektiriyor. Ha illa bir takım kazanacaksa bu yine de bjk olmalı çünkü fikstürleri hayli sıkışık ve zor maçları var. İlla puan kaybederler. Fb'nin ise bu maçtan sonra doğru düzgün zor maçı kalmıyor. Bir de havalarının bozulması iyi olur.

Yani ne diyeyim bilmiyorum. Kasım ayında fişi çekebileceğimiz bir ligde geldiğimiz nokta içler acısı. Herkesi havaya sokmak için elimizden geleni yaptık, şu ölü fb'yi bile :red: Trabzon, Yeni Malatya, Sivas ve Paşa deplasmanlarından mağlup dönmüş bir takımdan şampiyonluk beklemek inanmadan namaz kılmaya benziyor lakin insan beyhude bile olsa ümit besliyor işte.

Geri
Üst Alt