17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Cimbombomumuz icun hayirlara vesile olacagina, Rabbimin adaletinin tesirinin tecelli edecegine suphe duymayan Cimbomlulardanim evel_Allah.

Aykut 'un beraberliğe yatacağına ve Şenol 'un korkak oyunuyla buna eşlik edeceğine inancım tam ...

Fenerin Başakşehir deplasmanını izlememiş olsam banko beraberlik derdim, şu an %50 fener, %20 beşiktaş %30 beraberlik diyorum. Beşiktaş reaksiyon gösterebilen bir takım değil, yine reaksiyon gösteremeyecektir büyük ihtimalle.

Senol vs Aykut eslesmesinde Aykutu bir adim önde görüyorum.

Fenerbahce'nin 10 macini izledim sadece Basak deplasmaninda ve berabere kaldiklari Gencler macinda iyi olduklarini gordum . Basak macinda da Basak 1 puan icin ciksaydi koyardi Fener'e . Luzmundan fazla atak ciktilar Emre Epranu Mossoro'nun olmayisi Arda'yi oynatisi etkisiyle mac verdiler . Su forumda Fener'i yere goge sigdiramayanlari anlamiyorum . Salak misiniz demek geliyor icimden . Fener'in cok iyi kadroya sahip olup cok iyi oldugu seneler oldu ama o bu sene degil . Bok gibi bi teknik direktorleri var forvette Fernandao kanatta Cheachou sol bekte Hasan Ali Ismail ve kalede iki yasli bu sene sapikca goller yemis Kameni / Volkan var . Barca muamelesi gormeye basladilar . Iki mac kaybetseler delice ovenler tam tersisni soylemezse bir sey bilmiyorum .

Çok büyük ihtimal fener kazanır.Azda olsa beraberlik durumuda olabilir.Fakat bu kargaların kazanması imkansıza yakın bence.Şenol üst üste alınan kötü sonuclardan sonra 10 kişi ile hücüm yaptıracak buda aykutun işine gelecek zaten.Oyunu gerip 5iktaş lı oyuncuları sinirlendirmeye çalışacaklar.

Cimbombomumuz icun hayirlara vesile olacagina, Rabbimin adaletinin tesirinin tecelli edecegine suphe duymayan Cimbomlulardanim evel_Allah.

images

Normalde besiklerin yenmesi isimize gelir veya en azindan beraberlik ama.iste twitterdaki (dunku mactan sonra bile,adamlar 1930 lardaki Bayern-Gs mac sonucunu paylasiyorlar) bu hafta sonuda fener koyarsa bunlara kendilerine gelemezler,evet o zaman da tehlike fenerin gaza gelmesi ama tinercerin bir defa daha sampiyon olmalari cekilecek durum degil yahu ,bir de dolu taraftan bakmak lazim İnsallah şampiyon biz olacagiz ama olurda biz olamayacaksak sampiyon olmus bir aziz yildirim yeniden baskan seçilecektir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beraberlik tabii en güzeli ama biri kazanacaksa Fener kazansın.

BJK'nin derhal ait olduğu konuma dönmesi ve tekrar Fener-GS rekabetli doğru düzgün kalite ligin devamı şart.

Hakem cücü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere üç puan yazalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Talisca ve Pepe'nin yokluğu çok etkiler Beşiktaş'ı.Aykut Kocaman, Başakşehir maçında yaptığı gibi oyunu kitleyecektir.
Şenol Güneş, Oğuzhan'ı oynatmak yerine Love-Negredo ikilisini aynı anda kullanmayı tercih edebilir.
Babel ve Love'u durdurabilirse gol yemez Fb.
0-0 1-1 0-1 gibi skorlar bekliyorum.

Geri
Üst Alt