17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

hmmm bir daha baktim da ofsaytmis gol. Topun Fernandao'nun arkasinda sadece 1 bjkli var, yani ofsayt.

Tolgay muthiş kötü.
Love dökülüyor.

Fener bir bok oynamıyor ama iyi takım savunması sergiliyor herifler fizike dayalı.

Talisca olsaydı farklı olmazdı

Cücü fenere çalışıyor. Atiba medel fazlalık. İkisi de takoz ve defansif kalıyor. Onlardan birini çıkarıp negredoyu alması lazım. V.Love Necati gibi oynamalı. Fenerin bekleri sarı kartlı. Bir gol atarlarsa fener bişey yapamaz. yatıp duruyorlar her zaman olduğu gibi

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalnız eger hakemler cok fazla yardım etmezse basit denen takımlardan dahi puan bırakır fener cidden kötüler hızlı cıkamıyorlar sadece alan daraltıyorlar

acikcasi bk gibi mac oluyor

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk kaybederse baş sorumlu seyircidir bence,paniğe itiyolar takımlarını,kaybedip üzülmelerini görmek güzel olur tabbiik

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig durumuna bakarsak, bizim fb deplasmanina gidecegimizi ve bjknin de bize gelecegini dusunursek bjk galibiyeti isimize gelir. Mantikli dusunmekte yarar var. Ben de kalkan bjkli g.tunun inmesini isterim de sonuc isimize yaramaz.

iste ligin en iyi sag beki

43722-1503918273.jpg

Love'in yerine pektemek bile daha iyi olur.her topu ezdi herif.

Lens ve Negredo girmeli oyuna

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Q7 dışında oynayan yok, angutta 2 aydır hakemlere iyi yüklendi şimdi semeresini görüyor, leş bir maç beraberlik hak edilen skor. Cünyet'in eyyam yapmadığı bir derbi yok.

Madem penaltıyı vermedin neden sarı vermiyorsun Allah'ın belası eyyamcı herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener alan savumasini kusursuz oynuyor. Bjk atar yinede ms 1-1.

hucuma çikamiyor fb

fbnin stoperleri yumusak negredo girerse onlari taciz edecektir

futboldaki şans denen şey kesinlikle bu heriflerde var bizde ise hic yok ,sorun iyi oyun filan degil yani

Vida topu uzaklaştırmak için hamle yapmış. Topun Guiliano'nun ayağından çıkmış olmasıyla ilgisi orda bitmiyor mu ofsayt gerekçesinin? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Bence aynı pozisyonun devamı olduğu için ofsayt. Örnek, ara pas vermeye çalışıyorsun rakip müdahele ediyor ama top yine de ofsaytta olan takım arkadaşına geliyor. Bu tür pozisyonlara ofsayt çalınıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt