17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Fenerin golü bence ofsayt. Q7nin bir de penaltısı verilmedi.

Maçın özellikle başında cücü net faulleri vermedi. Fenerli faul yapıyor vermiyor devam edince bjkli faul yapıyor onu çalıyor. Dikkat edin buna.

Dirar aynı faulden iki tane yaptı sarı vermedi. souza acayip çirkef. fernandao da ikidir adamları yere seriyor. sarılarda çok eyyam yaptı

Medel vida tosic fabri çıkarken salak salak toplar kaybettirdi. bu kadar leş oynanmaz.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DW5VdPUWsAAEVsp.jpg

Love out Negredo in. Babel out Lens in

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu fener anadolu deplasmanlarinda cok zorlanir bence. Ancak bu maci kazanirsa sampiyonlukta baya iddaali olur.

Dogru mu lan bu.

[FONT=&quot]Fenerbahçe Süper Lig'de ilk yarısını önde kapattığı son 65 maçta yenilmedi (58 Galibiyet - 7 Beraberlik).[/FONT]

Bence aynı pozisyonun devamı olduğu için ofsayt. Örnek, ara pas vermeye çalışıyorsun rakip müdahele ediyor ama top yinede ofsaytta olan takım arkadaşına geliyor. Bu tür pozisyonlara ofsayt çalınıyor diye biliyorum.
Çalınmıyor. Rakip "müdahale" ederse çalınmıyor, ama rakibe "çarparsa" çalınıyor.

Şurdaki gibi mesela:
YouTube

2 senedir bu puştlar acayip kollanıyor, hakem hatasıyla kaybetmeleri çok yerinde olur. Fenerbahçe zaten bu maçlarda değil kapanan takımları açmakta zorlanıyor 2 senedir, bu şans sene sonuna kadar sürmez. Kalan maçlardan bazıları büyük şans olmazsa beraberliğe kilitlenecek.

Vida topu uzaklaştırmak için hamle yapmış. Topun Guiliano'nun ayağından çıkmış olmasıyla ilgisi orda bitmiyor mu ofsayt gerekçesinin? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

aynisini kaleci icin dusun
wida kaleci olsa kurtaris yapsa ve top ofsayttaki rakibin onune dusse
bence OFSEYT
wida dibinde rakip oyuncu varken rahat clearance yapamamis olabilir. bu sebeple herif oyunun icinde diye ofsaytta bulunur diyebiliriz diye dusunuyorum

Geri
Üst Alt