17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Bence aynı pozisyonun devamı olduğu için ofsayt. Örnek, ara pas vermeye çalışıyorsun rakip müdahele ediyor ama top yine de ofsaytta olan takım arkadaşına geliyor. Bu tür pozisyonlara ofsayt çalınıyor diye biliyorum.

Nasil yorumlar bunlar yahu? Giuliano kaleye vursa bile o sirada fernandao ofsaytta ve top savunmacidan donuyor fernandao'ya. Kesinlikle ofsayt olmasi lazim. Top kaleye sut atildiginda kaleciden donen top gibi dusunelim. Simdi orada Vida topu kontrolune almiyor, sadece topun girmesini onluyor, kaleci kurtarisi gibi dusunun.

Q7 biraz artistik yapmış, yapmamış değil ama pozisyon yine de penaltı zannımca.

DW5W91rWsAAMC7b.jpg

Kalecinin son adam görülmesi bana baya saçma bir kural olarak geliyor yalnız,O zaman kaleciyi koysunlar öbür kalenin dibine oradan gol atabilirlerse atsınlar son adam esas olarak alınmalı bence kuralı bilmiyorum tam,Q7'nin pozisyon penaltı olabilirdi.

Fernandoa ofsayt gibi geldi banada ama yukarıda bjk lı oyuncu bozuyormu emin olamadım.

Bu skora hic sevincek degilim ama tnercilerin kudurmasida hoşuma gitmio deil

aynisini kaleci icin dusun
wida kaleci olsa kurtaris yapsa ve top ofsayttaki rakibin onune dusse
bence OFSEYT
wida dibinde rakip oyuncu varken rahat clearance yapamamis olabilir. bu sebeple herif oyunun icinde diye ofsaytta bulunur diyebiliriz diye dusunuyorum
Ainen bunu Keramettin adminimlen konuştuk bu konuda. Vida'nın uzaklaştırması anlık bişey, kaleci kurtarışına daha yakın bişey herhangi bi clearence'a kıyasla. Yani bi tutarsızlık var bu kararda ama Cüneyt'in de neden böyle bi karar verdiğini anlayabilmek mümkün. Ben 50/50'yim şu an.

Fener bu kotu kadroya ragmen iyi oynuyor + iyi puandalar. Tam bir Aykut Kocaman oyunu.

Bu arada Babel 2018'de cok formsuz. Besiktas oyun olarak da baya geriledi.

Nasil yorumlar bunlar yahu? Giuliano kaleye vursa bile o sirada fernandao ofsaytta ve top savunmacidan donuyor fernandao'ya. Kesinlikle ofsayt olmasi lazim. Top kaleye sut atildiginda kaleciden donen top gibi dusunelim. Simdi orada Vida topu kontrolune almiyor, sadece topun girmesini onluyor, kaleci kurtarisi gibi dusunun.
Renktaş, benim düşüncem zaten ofsayt olduğu yönünde, sadece başka bir örnek vermeye çalıştım. Benim görüşüm ofsayt ama Talha'nın verdiği örnek de ilginç. Bu yüzden görüşüm ofsayt olsa bile kuralı bilmediğim için iddia etmek istemiyorum.

Bu fener anadolu deplasmanlarinda cok zorlanir bence. Ancak bu maci kazanirsa sampiyonlukta baya iddaali olur.

benzer düsünüyrm hatta kendi evinde de zorlanacak ki zorlanıyor sebebide basit kompakt oynuyorlar alan daraltıyorlar fakat hücum anlamında duran top dısında hicbiseyleri yok

özellikle hızlı cıkan hızlı oynayan her takım puan alabilir bunlardan

Gol ofsayt olabilir de olmayabilir de, ben tam anlamadım. :D

Geri
Üst Alt