17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Fener Anadolu ekiplerine karşı çok puan kaybeder.

Ama Şenol cl den de elendi ne yapar eder ufak maçları hep alır. Beşiktaş'ın kadrosu çok kaliteli havaya girdilermi kötü olur.

Fener için Aykut ve Aziz Başkan olduğu sürece rahat olun.

İnşallah fener göte bala yener

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

En guzeli herkesin mutlu olacagi sekilde berabere bitsin ve haftaya da Ts bjk'yi yensin, bu konuda mutabakata varalim diyorum.

Ya Fener’in salak salak oynayıp büyük maçlardan önemli puanlar alması canımı sıkıyor. O yüzden Beşiktaş yensin. Kargalara had bildirecek biri varsa o da biziz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En guzeli herkesin mutlu olacagi sekilde berabere bitsin ve haftaya da Ts bjk'yi yensin, bu konuda mutabakata varalim diyorum.

Yok ya fener Handicap yapsın.

Akıl var mantık var Şöyle bir maçta Valbuena yi oynatmayan bir adam feneri nasıl şampiyon yapsın.

Fener Anadolu ekiplerine karşı çok puan kaybeder.

Ama Şenol cl den de elendi ne yapar eder ufak maçları hep alır. Beşiktaş'ın kadrosu çok kaliteli havaya girdilermi kötü olur.

Fener için Aykut ve Aziz Başkan olduğu sürece rahat olun.

İnşallah fener göte bala yener

bende öyle düşünüyorum ...

Senol napti oyle :D

Vida out, Negredo in.

Fenerli futbolcular tedirgin.

Kargalar atar gibi duruyor ama keske bi beraberlik ciksa guzel olur diyecegimde diger taraftan Fb Basagi yendi bunlarida yenerse bi bizim mac kaliyor, onda da biz deplasmanda oynuyoruz... Ama Bjk nin hala Basak ve bizim maclari varki, bizim macta TT de olacak. O yuzden ya eger ki beraberlik cikmayacaksa BJK kazansin diyorum...

Dedigim gibi macin gidisatina bakarsak, atacaklar da gibi duruyor! Aykut otobusu degil, cin seddini cekti ama Bjk de Kursad gibi saldiriyor anasini satim :D

Kartal tıkayacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle pozisyonlarda Muslera oyunu gayet iyi süzüyor ve genelde doğru çıkışlar yapıp topu uzaklaştırıyor. Burda Fabri hem gereksiz yere çıktı hemde düzgün bir vuruş yapamadı, yaptığı hata az kalsın gol oluyordu.

Muslera olsa orda Fabri nin yaptığına hatayı yapmazdi. Fabri yetersiz bir kaleci sadece bazı maçlar iyi formda oluyor o kadar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaleci konusunda boşuna yazma bir boktan çaktığı yok çoğunun. Karcemarskas bu sene bir ton maç kaybettirdi sorsak gelsin diyor herkes ayrıca büyük takım tecrübesi yok. Bir ara Onur diyorlardı sesleri kesildi, Harun diyorlardı en son da Fabri'ye sardılar işte. Bunlar kaleciliği top çelmekten ibaret sanıyorlar. Bu kalecilerin hepsi kötü tek hamlede top tuttuklarını daha görmedim çok basit şutları bile sektiriyorlar. Fabri geçen maç 50 metreden Hummels'in ters ayakla çektiği şutu tek hamlede tutamadı üstüne içeri çeldi. Keza Onur'la Harun'da aynı üstüne gelen toplara uçuyorlar, bir kaleci üstüne gelen topa niye uçar bilmiyorum da:d Zaten konuşanlar aynı kekolar ciddiye almaya değmez.

Tinerciler muhtemelen devre arasında soyunma odasında toplu tiner ayini yapıp çıkmışlar. İkinci yarı baya enerjikler. Bakalım ne olacak.

Vagner love 40 yasında gibi
Bu herif alanya'da o kadar golü nasıl attı

TapaTalK

bende öyle düşünüyorum ...

Aykut Kocaman’ın tek alematı harikası beklentiyi düşürüp, algı ve kirli bağlantıları ile hakemleri ve Fener’li teknik adamları bağlayıp hatır şikesi ile şampiyonluğa oynamak. Sahada oynayan bir takımı yenebilirsin.

Ağlak ve algı ile haketmediği dereceleri onursuzca kutlamaktan utanmayan bir camiayı ise kolay yenemezsin.

Geri
Üst Alt