17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Kaleci konusunda boşuna yazma bir boktan çaktığı yok çoğunun. Karcemarskas bu sene bir ton maç kaybettirdi sorsak gelsin diyor herkes ayrıca büyük takım tecrübesi yok. Bir ara Onur diyorlardı sesleri kesildi, Harun diyorlardı en son da Fabri'ye sardılar işte. Bunlar kaleciliği top çelmekten ibaret sanıyorlar. Bu kalecilerin hepsi kötü tek hamlede top tuttuklarını daha görmedim çok basit şutları bile sektiriyorlar. Fabri geçen maç 50 metreden Hummels'in ters ayakla çektiği şutu tek hamlede tutamadı üstüne içeri çeldi. Keza Onur'la Harun'da aynı üstüne gelen toplara uçuyorlar, bir kaleci üstüne gelen topa niye uçar bilmiyorum da:d Zaten konuşanlar aynı kekolar ciddiye almaya değmez.

HOPF gelmeli

Bejeke alır gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Q7 nin saclar yamukmu kesilmis yoksa banami oyle geliyor (arka tarafi bi taraf yuvarlak oteki taraf biraz koseli)?

itoglu it bahce atarsa bjkliler sahaya girmelidir

Buyuk sikeciler beraberlige razi sanki. Demin guliano olayinda isla verip ileri kosacagina verdi ve defansa kostu :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

3D kesim o. 3D gözlüğün yoksa yamuk gözükür

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

4d izliyorum. Dedigin dogru olabilir ;)

Muslera su sayilan tum kalecileri top diye oynar formuna kavustugunda tekrar (Taffi halleder, hallediyor zaten. Bence gozle gorulur bir ilerleme var)!

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

O kadar kufur edildi, bakalim saha kapatilacakmi

fabryle falan mukayese edilemez
fabry diyen manyaktir

Hadi bjk at şu..... Aykuta bir gol daha

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Love reis baya sövdü siitti çıkarken

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt