17/18 H:23 | Galatasaray 5-0 Bursaspor | MS | 23 Şubat

taraftar da konsantre değil,biraz canlı kanlı olun.içerde trabzonu,basaksehiri yeneceğiz.lamı cimi yok artık.fener deplasmanından da en azından 1 puan almalıyız.

Karabük,Gençler,Alanya Akhisar falan artık 12 gelmeli buradan.İçerde de 1 beraberlik bile tolerans yok.Deplasmanda şu düştüğümüz durum benim de hoşuma gitmiyor hatta her tansiyonu yüksek maçta kaybetmemiz de çok berbat bir durum ama şu an hala şansımız devam ediyor.
Sirf tabloya bakinca evet sansimiz var diyorsun ama bunun inandirilicigi da olmali, ben oyle bazi hayalperistler gibi 12 de 12 yapariz diyenlerden degilim. Ne oyle bir takim var ne de oyle bir fiksturumuz var malesef. Kendi sahamizda oyle yada boyle kazaniyoruz ama her 2 deplasmandan birini kaybeden takim sampiyon falan olmaz hic bir ligde.

Son düzenleme:
Muslera'yı oynatan yavşaktır.Bu mesajı ilk 11 açıklandığı an hatırlatmamak dileğiyle...

Sirf tabloya bakinca evet sansimiz var diyorsun ama bunun inandirilicigi da olmali, ben oyle bazi hayalperistler gibi 12 de 12 yapariz diyenlerden degilim. Ne oyle bir takim var ne de oyle bir fikstumuz var malesef. Kendi sahamizda oyle yada boyle kazaniyoruz ama her 2 deplasmandan birini kaybeden takim sampiyon falan olmaz hic bir ligde.

Deplasman fikstürü artık hep alttaki takımlar,orta sıra takımlarından bir Göztepe var o da son maç,bir de Fb var işte.Ligin başında Osmanlı'yı Bursa'yı falan yenmiştik deplasmanda.Bunları alamazsak zaten şampiyon olamayız.

Deplasman fikstürü artık hep alttaki takımlar,orta sıra takımlarından bir Göztepe var o da son maç,bir de Fb var işte.Ligin başında Osmanlı'yı Bursa'yı falan yenmiştik deplasmanda.Bunları alamazsak zaten şampiyon olamayız.
Unutmusken eklemek istiyorum, biz derbileri de alamayiz. En az 1 derbi macini da verecek gibi bir hal var ortada. Bu da rakiplere ekstra puan olarak donuyor.

Unutmusken eklemek istiyorum, biz derbileri de alamayiz. En az 1 derbi macini da verecek gibi bir hal var ortada. Bu da rakiplere ekstra puan olarak donuyor.

Geride girdiğimiz halde alıp önlerine geçemezsek zaten hikaye gerisi.Bakalım süreç nasıl gelişecek devamında merakla bekliyoruz.

10 tane atsan nolur dışarıdaki maçları 2-1 verdikten sonra. Daha ideal 11 bile yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cumadan kazanıp beşiktaşın fenere koymasını beklemeliyiz en azından 49-47-44-44 olmalı sonrasında karabük ve konyayıda yenip kadıköye gideriz.Belki o 2 maçtada rakiplerden puan bırakan olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terim bir sonraki duraginin trt spor olacagini gösterdi su son 2 deplasman macinda. bizde yakinda yeni td aramaya baslariz

fatih terim bir sonraki duraginin trt spor olacagini gösterdi su son 2 deplasman macinda. bizde yakinda yeni td aramaya baslariz
Zaten bir kac hafta evvel demistim, bence bizim mali durumu ogrendikten sonra pisman olmustur icinden diye. Bakalim sezon sonu nolacak.

Zahmet olacak ama önümüzdeki 3 maçı kazanın zaten Kadıköy'den umudumuz yok.

Geri
Üst Alt