17/18 H:23 | Galatasaray 5-0 Bursaspor | MS | 23 Şubat

Uzun zamandir oynamiyordum Bayern-Besiktas maciyla sahalara geri dönüs yaptim.

Bugün de bizim mac icin handikap oranini görünce dayanamadim 1,85 orandan bastim parayi.

3 maçlık bir seri yapıp kadıköye çıkmalıyız, ilk hedefimiz bu olmalı.Sonrasına bakılır.9 puan çıkmazsa zaten şampiyonluğu unutalım.

Fernando dönmek üzere, belhanda cezası bitti, mariano tekrardan form tutacağını düşünürsek 3 yeni transfer gibi bakabiliriz takıma inanılmaz bir dinamizm getireceklerdir özellikle orta saha konusunda donk - fernando - belhanda düzenine oturtursak önümüzdeki kalan 12 haftalık süreçten rahatlıkla 3 beraberlik veya 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle beraber 30 veya 31 puan alabiliriz ki 74-75 puan yapar ki bu sene puanların düşük olacağını düşünürsek rahatlıkla şampiyon yapabilecek bir puan barajı olur.

Bugün fernando 21 kişilik kadroda olması lazım hatta yedek kulübesinde olup takıma 90 dk moral vermeli...

bekledigimizden daha zor mac olacak,bursa cok kritik bölgede puana ihtiyacı var,cuma günü oldugu icin 20 bin civarı seyirci gelir anca

erken gol atamadıgımız her mac karabükte dahil bizim icin zor gecer

feghouli ve mariano kartları temizlemeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DWuW5flWsAEq_Qj.jpg

seyircinin tepkisi kırgınlıgı mutlaka olacaktır hemde cuma günü macı 25bine razıyım ben

Bu sene hiçbir maçta 30 bin bile olmadık en az 33 bin olduk bugün ki maç daha kritik ve takıma moral açısından önemli olduğu için 40 bin civarında gelir kalan biletlere bakıyorum diğer maçlara oranla daha az kaldı

Pazartesi maçında bile 30 bini geçtik. Bugün rahatlıkla geçeriz 30-35 bin bandını. Bol gollü bir galibiyetle yaraları tazeleme maçı olur umarım. Ben de çıkıyorum stada doğru.

Fernando dönmek üzere, belhanda cezası bitti, mariano tekrardan form tutacağını düşünürsek 3 yeni transfer gibi bakabiliriz takıma inanılmaz bir dinamizm getireceklerdir özellikle orta saha konusunda donk - fernando - belhanda düzenine oturtursak önümüzdeki kalan 12 haftalık süreçten rahatlıkla 3 beraberlik veya 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle beraber 30 veya 31 puan alabiliriz ki 74-75 puan yapar ki bu sene puanların düşük olacağını düşünürsek rahatlıkla şampiyon yapabilecek bir puan barajı olur.

Bugün fernando 21 kişilik kadroda olması lazım hatta yedek kulübesinde olup takıma 90 dk moral vermeli...
Evet marinao ve fernando istenilen düzeye gelirse belhanda önderliğinde delik deşik ederiz rakipleri gary ı söylemeye lüzum duymuyorum fegholui de biraz daha gaza başarsa çok iyi duruma geliriz donkta takıma oturdu gibi ben umutluyum takımdan

abv juve

Evet marinao ve fernando istenilen düzeye gelirse belhanda önderliğinde delik deşik ederiz rakipleri gary ı söylemeye lüzum duymuyorum fegholui de biraz daha gaza başarsa çok iyi duruma geliriz donkta takıma oturdu gibi ben umutluyum takımdan

abv juve

Takıma güvenelim yeter puan kayıpları her zaman olur 14-15 sezonunda 27. hafta trabzon deplasmanında 2-1 yenilmiştik ve 2 tane rakibimizin gerisine düşmüştük ama sonra ki süreçte şampiyonluğu öyle bir inanmıştık ki hiçbir rakip bizim yanımıza yaklaşamadı sonra ki haftalarda liderliği bırakmadan sene sonu şampiyonluğu ilan ettik. Geçtiğimiz mağlubiyetler can sıkıntısı yaratabilir ama inanmayı kesmemeliyiz hatta mağlubiyet alsak bile takıma daha çok güvenip bu güveni hissettirmeliyiz. Lig 22 hafta üzerinden değil 34 hafta üzerinden umarım bundan sonra ki süreçte de form tutan oyuncularla da bunu başaracağız ve 21. şampiyonluğu alacağız

Son düzenleme:
Takıma güvenelim yeter puan kayıpları her zaman olur 14-15 sezonunda 27. hafta trabzon deplasmanında 2-1 yenilmiştik ve 2 tane rakibimizin gerisine düşmüştük ama sonra ki süreçte şampiyonluğu öyle bir inanmıştık ki hiçbir rakip bizim yanımıza yaklaşamadı ve sene sonu şampiyonluğu ilan ettik. Geçtiğimiz mağlubiyetler can sıkıntısı yaratabilir ama inanmayı kesmemeliyiz hatta mağlubiyet alsak bile takıma daha çok güvenip bu güveni hissettirmeliyiz. Lig 22 hafta üzerinden değil 34 hafta üzerinden umarım bundan sonra ki süreçte de form tutan oyuncularla da bunu başaracağız ve 21. şampiyonluğu alacağız
Içerdeki 6 puanlık maçları alırsak işimiz çok kolaylaşacak deplasmanda fener hariç yenemeyeceğiz takım yok fener maçları malum kangren oldu artık

abv juve

Içerdeki 6 puanlık maçları alırsak işimiz çok kolaylaşacak deplasmanda fener hariç yenemeyeceğiz takım yok fener maçları malum kangren oldu artık

abv juve

O seri elbet bozulacak belki de bu sene bozulacak maç oynanmadan bilemeyiz fakat zaman uzadıkça bozulma ihtimali artıyor çünkü geçtiğimiz senelere bakarsak artık bitirme vakti geldi

İçerdeki maçlarda sıkıntı olmuyor. Bazı maçlar zor geçse de içerde kayıp yaşamıyoruz. Her ne kadar çantada keklik görünmese de alırız bu maçı.
Önemli olan deplasmanlar. Sivas ve Kasımpaşa maçları tam bir hayal kırıklığı oldu. Kredimizi tükettik neredeyse. Şu an 6 puanlık bir dezavantajımız var.
fb maçına maalesef her zamanki gibi 0 puan yazalım. Evimizdeki ts,bjk ve ibb maçları da bir o kadar zor olacak. Ümidim var ama çok zor. En sinir olduğum şey rakiplerin puan kaybını beklemek. Kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğimiz yerde avantajı özellikle de fb ye kaptırıyoruz gibi. İnşallah mutlu sona ulaşırız.

Geri
Üst Alt