17/18 H:24 | Fenerbahçe 2-3 Akhisarspor | MS | 4 Mart

oglum dangalak mugdat. iyisin felanda o pasi nasil veremedin

bunlar gecen hafta kazanacakti iste

vücutlari ayni hizada gibi
3e31fcff892046659220672f2de4cb38.jpg

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Ayaktan daha cıkmamıs tob

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valbuena çıktıktan beri doldur boşalt show başka bişey yok.

Şu Valbuena yi bir seneligine almak gerek sırf bunlara soksun diye

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Fenerbahce'nin 10 macini izledim sadece Basak deplasmaninda ve berabere kaldiklari Gencler macinda iyi olduklarini gordum . Basak macinda da Basak 1 puan icin ciksaydi koyardi Fener'e . Luzmundan fazla atak ciktilar Emre Epranu Mossoro'nun olmayisi Arda'yi oynatisi etkisiyle mac verdiler . Su forumda Fener'i yere goge sigdiramayanlari anlamiyorum . Salak misiniz demek geliyor icimden . Fener'in cok iyi kadroya sahip olup cok iyi oldugu seneler oldu ama o bu sene degil . Bok gibi bi teknik direktorleri var forvette Fernandao kanatta Cheachou sol bekte Hasan Ali Ismail ve kalede iki yasli bu sene sapikca goller yemis Kameni / Volkan var . Barca muamelesi gormeye basladilar . Iki mac kaybetseler delice ovenler tam tersisni soylemezse bir sey bilmiyorum .

:) . Besiktas'a ligde 3-1 yenildikleri mac oncesi yaptigim yorum . Ne yorumlar ne methiyeler vardi forumda Fener'e sampiyon ilan edilmisti :) puanlarimiz esitti yanilmiyorsam . O gun o yorumlari yapanlarin ki ustunden pek zaman gecmedi 10 gun belki de daha az ayni kisilerin bugunku yorumlarini merak ediyorum . :hat:

Lan bitiiiiiir

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ömer ya harbi pic yada fanatik Galatasaraylı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

fener'in sınıra düşecek çok oyuncusu var herhalde maç boyu rahat 4-5 sarı çıkacak maçı kartsız bitiriyorlar

Abooooo. Eşek akizar. Mal lan bunlar. İyi yemediler. :asd:

Geri
Üst Alt