Bugün bayagi keyifli gecti.

Wenger hocama koydular, Hamza hocama koydular ve pasta üstü krema olarak Aykut hocama da koydular.

Hafta sonu cok güzel kapanis yaptik. Yarin da Besiktasa koyarlarsa cok güzel bir yeni hafta acilisi yapacagiz.

Mancini hocam da ligin dibine demir atmış takımı evinde yenememiş sanırım yine.

Bugün bayagi keyifli gecti.

Wenger hocama koydular, Hamza hocama koydular ve pasta üstü krema olarak Aykut hocama da koydular.

Hafta sonu cok güzel kapanis yaptik. Yarin da Besiktasa koyarlarsa cok güzel bir yeni hafta acilisi yapacagiz.

Sen gladbachlı degilmiydin? Bizim Stuttgart kölne koydu bunu nasil saymazsin :D

Sen gladbachlı degilmiydin? Bizim Stuttgart kölne koydu bunu nasil saymazsin :D

Onlarin düsmesi coktan kesinlestigi icin bir de bizim gerizekalilar Cuma günü Bremen'e karsi maci 2:0 dan verdigi icin pek sevinemedim.

Ama 2 dakika da size maci vermeleri bayagi hostu bugün yine de :D

Dogra lan dogra sunlari, sonuna kadar hak ediyorlar. 2 yildir kollana kollana öldüler.

Futbol İstatistik@PStatistic

Halis Özkahya, yönettiği son 17 Beşiktaş maçında, siyah beyazlı oyunculara 9 kırmızı kartı çıkardı. Bu 17 maçta rakipler hiç kırmızı kart görmedi.

Son düzenleme:
net şekilde beraberlik kokuyor.
eziklerde pepe ve q7 yok öteki tarafta da burak yılmaz yok.

trabzon en son bize güzellik yaptığında,hamsi henüz tek hücreli bir canlıydı

Son düzenleme:
Burak'in olmamasi trabzon adina bir avantaj

Filozof Şenol hamsilerin gündemini maçtan çok efsane midir değil midir tartışmalarını çevirdi.

Kendi sahasında plakayı tersten yazacak.

Bize karşı oynadıkları maçlarda heveslerinin yarısını göstermiyorlar hiçbir maçta. Bu sebeple ihtimal vermiyorum kazanacaklarına. 1-1 en makul sonuç gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kehanetim Beşiktaş'ın puan kaybedeceği yönünde.

"trabzonlu satan değil satılandır" sözüne tribünlerin cevabı ne olacak bakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon ancak Galatasaray'a karşı direnir, Beşiktaş ve Fener'e her sene tokatlanmaktan rekor kırdılar.

3 yerler yine.

Adamlar Fener'in 4 puanını çaldı, ne anlatıyorsunuz?

Beşiktaş'tan da 2 çaldılar, Başak mağlubiyeti dışında mağlubiyetleri yok.

Geri
Üst Alt