Beşiktaş çok kolay pozisyon buluyor, Trabzon'da hiç iș yok şu ana kadar. Dediğim gibi bu takıma güvenilmez, beraberlik çıkar ise öpüp başımıza koyalım.

Son düzenleme:
Hamsiler devre arasında bile gol yiyebilir.

Td'ün futbolcusuna maçı satıyolar,g.zekalı trabzon taraftarı da boş şeylerle uğraşmaya devam etsinler

trabzonda satıcı çok.ama satıcının en büyüğü kenarda.sahada da 3 tane yavşak var.sosa,olcay ve ndoye.

Ndoy dünyada izlediğim en kötü forvettir,2 sene öncede yazıyodum bunu oynatan manyağın tekidir.

Kdumun hamsileri rezalet oynuyor yine.Bu maçı yenemezse 5taş kendi mallığından yenemez.

Trabzon kadar şerefsiz bir takım yok. Bunları Arena’da yenip intikamımızı almazsak bize de yazıklar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli oldu Trabzon Bestas a yatacak.. Adamlar mucadele dahi etmiyorlar..

Bestas da kaptanlık yapmış Rıza nın calıştırdığı takımdan ne beklenir ki?

Sosa, Olcay , NDoye .. Bunlar maçı satıyor resmen..

Bir tek Okay var.. Formanın hakkını veren..

yusuf ve rodellega oyuna girmeli.castillo yedekteyse önce o girsin oyuna,olcayın yerine.

Yazıcı ve Roda girsin Doy ve Sosa çıksın belki bişey olur

bjk kötü oynuyor. Trabzon normal iç saha oyunlarını oynasa büker bunları rahatlıkla ama nerdeeee

Bu sezon izlediğim takımlar arasında trabzon kadar boktan takım görmedim.Kafası kesik tavuk gibi dolaşıyorlar sahada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kucka'ya verilen paralara yazik yaw

Türkiye liginde kucka'dan daha iyi oyuncular var,ben ligimizde bu kadar kötü bir orta saha oyuncusu izlemedim daha önce

Sarper Yıldırım, ikinci yarı inşallah değişirler, değişmezler ise bile umarım maç en azından berabere biter ama izliyor isen umarım ilk yarı itibari ile anlamışsındır neden kimsenin bunlara güvenmediğini.

İsterler ise rakiplerimiz ile olan her maçı kazanmış olsunlar, yine o gün ki maç için güvenmem bunlara.

Ndoy dünyada izlediğim en kötü forvettir,2 sene öncede yazıyodum bunu oynatan manyağın tekidir.
deniz yilmaz, sinan bakis, kubilay kanatsizkus ve mehmet batdal ile birlikte ligin en kötü forveti bence dam doy. adam sol kanatta daha etkili veya cift forvet oynamasi lazim. kendi basina bir sey yapamiyor iki stoperin arasinda. rizanin cikardigi kadronun hicbir aciklamasi yok. gitmis olcayi falan koymus

Görünce istemsiz olarak sövüyorum
763d4ebde579b9398def070ef5d79990.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Bu herife bir kaç defa rastladım, inanılmaz derecede seviyesiz bir yorumcu. Kahvede bile çekilmez bunun çenesi, leş

Geri
Üst Alt