Trabzon orta sahası çok ağır.İleri hattı rezalet.Müdahale gelmezse Beşiktaş'ın gol bulmaması mucize olur.Gerçi bu Rıza,Abdulkadir'i çıkarıp stoper alsa şaşırmam.

ersun yalan dönemindeki trabzondan pek fark yok acikcasi. adamlari ne zaman izlesem sanki ilk kez birlikte oynuyorlarmis gibi geliyor bana.

bu kadar kopuk, bu kadar uyumsuz ve bu kadar kötü pas tercihlerinin baska aciklamasi yok.

rodallega ve yusuf'un hemen girmesi lazim. son olarak da bero veya onazi girebilir.

Bunlar Arena'da bize karşı yine canlarını dişlerine takıp mücadele ederler ise hiç şaşırmam.

Rodallega'nın Beşiktaş'a karşı performansı: 5 maç 5 gol

: ) rodallega yedek,castillo yedek,yusuf yedek.Allah belanı versin rıza

Hmm nasil gidiyor mac daha yeni eve donebildim

sosa-kucka-ndoye biri 2. yarı başlangıcında çıkmamışsa rıza bjknin kazanmasını cani gönülden istediği çok net belli olacak

Kucka yerine Yusuf girmeli Hubocanin sarısı var çıkması lazım dengesiz adam zaten Ugur oynuyor orada

Olcay 45 dakıka boyunca defanslarının solunda bi kenarıda maçı izledi durdu. Kontralarda top yanlışlıkla ayağına geldiğinde geri pasla atağın içine etti.,böyle rezillik yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu lens de cok övülmedi mi? Sezonda bi yaptigini göremedik

Görünce istemsiz olarak sövüyorum
763d4ebde579b9398def070ef5d79990.jpg

Bu Alemin Tek Kralı
Tam tinerci ezik profili fanatik. Bu ve bunun gibiler basında iş bulmaları yasaklanmalı.

Hangi kulüpten olursa olsun taraflığında bir sınırı olmalı.

Abi bu olcay napıyor böyle yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt