Rıza sene sonunu zaten göremeyecek emaneten duruyo,bjksine 3 puanı verdi misyonunu tamamladı,hadi hayırlı traşlar

Rıza çift forvete dönerek maçı Beşiktaş'a verdi. Trabzonspor'da zaten maçın başından beri kazanma isteği yoktu. Bu maçın buna benzer bir senaryoda biteceği çok belliydi.

Allah belanı versin senin ts.Umarım küme düştüğünüz günleri görürüz.Bunları Arenaya gömmezsek bizede yazıklar olsun.

rıza sen ne kavas bi adamsın rıza. kovmadılar maçtan önce bunu orda zaten tinercilerin galibiyeti gelmişti çoktan

Iste bu yüzden insanlar mac öncesi tedirgindi.

Serefsizler yata yata güzel verdiler maci. Bunlara Arena da en az 3 tane cakmayan futbolcularimiz da futbolcuyum diye gezmesin ortalikta.

Rıza daha 1 hafta önceden yatak yapıyordu zaten mağlubiyete.

Trabzon denen camianın adını anmak yasaklanmalı diyenler ile layk butonunda buluşalım.

Serefsizler yata yata güzel verdiler maci. Bunlara Arena da en az 3 tane cakmayan futbolcularimiz da futbolcuyum diye gezmesin ortalikta.
Ölümüne oynarlar bizim maçta olcay sosa oh ne güzel

Bu Alemin Tek Kralı

Şimdi BJK gidip Sivas ya da Kasımpaşa'ya(oynadıalr mı bilmiyorum) 2-3 tane atarsa Fatih Terim'e de ağzınıza geleni sayabilecek misiniz?

Kucka'yı çıkarmak nasıl bir salaklıktır anlayamadım.

Trabzon bize karşı ligin açık ara en şerefsiz takımı. Yusuf yazıcı en aşağılık oyuncusu

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şerefsizler sezonun maçı olan Galatasaray'ımıza karşı şimdiden hazırlanmaya başlamıştır.

ne 3'ü en az 5 istiyorum. Gol olunca sevinmeyip santraya koymalarını istiyorum. Öyle bilendim bunlara.

Negredo 35 gol muhabbeti ile kendi kendine zarar verdi. Aslında çok faydalı futbolcu, Galatasaray'da olsun isterdim.

Geri
Üst Alt