- 4 Ağustos 2009
- 84.329
- 63.188
- 5.093
Iyi hoş da bu basak bjkden de fark yer. Inş bir sürpriz yapıp yenilmezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç beğenmedim bu maç
Neden üstadım?
Ömer Tuğrul geldi aklimaAbdullah Avcı kocaman bir balon
Emre ceza sınırında olduğunu bile bile oyundan çıkarmaması tam amatörce bir hocalık dersi
Oynarsa bir ihtimal şansı olur ibb in.
Öyle gerekiyor.
Hiç beğenmedim bu maç
Bu Alemin Tek Kralı
Bi günde mutlu olFener maçı, bu maç, Başakşehire baskı uyguladın mı bir şey yapamıyorlar. Biz ne yaptık Başakşehir maçında, diğer zorluk derecesi yüksek maçlarda da olduğu gibi kendi yarı sahamızda bekledik hem Başakşehir maçının büyük bölümünü hem de diğer maçların büyük bölümünü.
Bizim maçta hatırladığım kadarı ile sakatlık sebebi ile oynamadı.Emre once bize sonra fb ye simdi de bjk ye karsi 3 buyuk macta ustelik ev sahibi olduklari maclarda sahada yok
bu ne sorumsuzluk
Alanya'nın puan veya puanlar alacağı maç olacaktır.
Bunun benim kişisel durumum ile bir ilgisi yok. Bahsettiğim maçlar bizim adımıza kırılma anları oldu ve bugün görüyoruz ki bu kırılma anlarını haybeye kaybettik. Bu yüzden hesap kitap yapmak zorundayız, bu hafta su şöyle olsa bu böyle olsa diye, bu mu futbol ve takımımız adına mutlu olmamız gereken durum?Bi günde mutlu ol
Bu Alemin Tek Kralı
Ömercigim baskıda belli olur hocalıkForuma göre maç kaybeden her hoca balon tabi. O yüzden yeryüzünde tek hoca var sanıyorlar. Komik bile bulmuyorum.
Bjk ile alakası yok.su besıktasa niye barcelona muamelesi yapıyor bazıları
Başakşehir'in ne yaptığı hiç umrumda değil bu sene. Başakşehir'i biraz izleyen biri maçlarını çok zor kazandıklarını, geçen seneki gibi akıcı futbol oynamadıklarını fark etmiştir. Asıl tehlike en başından beri Beşiktaş. Ligin en kaliteli kadrosu ve zorlu periyottan ekstra puanlarla çıktılar. Fikstürü de fena değil. Kalan 10 maçının 6 sı içerde.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ömercigim baskıda belli olur hocalık
Bu Alemin Tek Kralı