17/18 H:25 | Alanyaspor 4-1 Başakşehir | MS | 9 Mart

SON DAKİKA - Medipol Başakşehir'de Adebayor ve Arda Turan, Alanyaspor maçında yok!

Adebayor'un olmamasi güzel haber

Diger el freninin kadro da olmasi daha hayirli olurdu aslinda

Eğer adalet, karma ya da ''göstergeler o şeyi oluşturur'' gibi düşüncelere inanacaksak bu maç için Alanyaspor'un galibiyetini beklememiz gerekir.

Çünkü;

''Sahasında kaçırdığı gol pozisyonu'' diye bir istatistik varsa Alanya kesin ilk 3'tedir. Sahalarında inanılmayacak pozisyonları kaçırıp puanlar kaybettiler. Artık tahammülleri kalmadı. Sahasında çok hücuma girip de pozisyonları kaçırmaya son verecekleri maç olur diye düşünüyorum.
Başakşehir sendeliyor. Kazandıkları son maçlarda üstün oynamıyorlar. Duran toplardan atıyorlar genelde golleri. Bu maç artık deplasmanda kaybedecekleri maç gibi gözüküyor.
Alanya istediği oyunu oynar ve şanslı olursa 3'ü, 4'ü bulabilir. Başakşehir'in farklı mağlubiyetine kimse şaşırmasın.

Eğer adalet, karma ya da ''göstergeler o şeyi oluşturur'' gibi düşüncelere inanacaksak bu maç için Alanyaspor'un galibiyetini beklememiz gerekir.

Çünkü;

''Sahasında kaçırdığı gol pozisyonu'' diye bir istatistik varsa Alanya kesin ilk 3'tedir. Sahalarında inanılmayacak pozisyonları kaçırıp puanlar kaybettiler. Artık tahammülleri kalmadı. Sahasında çok hücuma girip de pozisyonları kaçırmaya son verecekleri maç olur diye düşünüyorum.
Başakşehir sendeliyor. Kazandıkları son maçlarda üstün oynamıyorlar. Duran toplardan atıyorlar genelde golleri. Bu maç artık deplasmanda kaybedecekleri maç gibi gözüküyor.
Alanya istediği oyunu oynar ve şanslı olursa 3'ü, 4'ü bulabilir. Başakşehir'in farklı mağlubiyetine kimse şaşırmasın.

Kaleye sut cekmeleri mucize olur

Alanya'nın puan veya puanlar alacağı maç olacaktır.

adebayorsuz ne yapacaklar merak ediyorum. Alanyanın 3 puan almasını umut ediyorum, 3 puan alsın ki sergen tutuşsun.

Bakkal hocam çelmeyi takacaktır.

Başakşehir'in 3 golle gövde gösterisi yapacağı maç olur.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Kaleye sut cekmeleri mucize olur

Her ihtimal olabilir tabi. Gollü beklenen bu maç 0-1 de bitebilir. İki takımın da maçlarını takip eden biri olarak oynadıkları oyunla olması gereken ile temennimi birleştirdim. Formülleri olan bir alan değil futbol. Sinerji, umut, motivasyon önemli.

Emre Akbabanın coşacağı maç olması dileğiyle

Başak yener renktaşlar hayal kurmayın 0-2

532

Geri
Üst Alt