17/18 H:25 | Alanyaspor 4-1 Başakşehir | MS | 9 Mart

:lemo: Güzel..

Şu Başakşehir'i kendi sahamızda 5lik yapmazsak yazıklar olsun bizim takıma.

Avcı Hoca'nın stresi yönetemediğini söylesem katılır mısın? Milli takımda da benzeri olmuştu.

Doğrudan böyle dersem yanıltıcı olabilir. Zira bu stresi yönetme meselesi eşit şartlarda test edilecek birşey. Başakşehir büyük oranda yaş yüzünden düştü. Bir de Elia, Emre, Epureanu ile eksik maçlar iyice götürdü.

Arda faktörünü saymıyorum bile :)

Geçen sene mesela stres yapmamıştı.

Ooo güzel

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç görmediği amcasından yüklü miras kalan adamı anlıyorum artık

Alanya yı seviyoruz

DX3gpdhXkAAJnXk.jpg

Hoaydaaaaaaaaaaa

Başakşehir'in ne yaptığı hiç umrumda değil bu sene. Başakşehir'i biraz izleyen biri maçlarını çok zor kazandıklarını, geçen seneki gibi akıcı futbol oynamadıklarını fark etmiştir. Asıl tehlike en başından beri Beşiktaş. Ligin en kaliteli kadrosu ve zorlu periyottan ekstra puanlarla çıktılar. Fikstürü de fena değil. Kalan 10 maçının 6 sı içerde.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neyse beştaş maçında eliayı oynatmayı akıl eder en azından

Skor ayrı da BŞ in futbolundaki düşüş inanılmaz. Sanki futbolcuların canı çekilmiş gibi bir hal var. Takım içinde ciddi sorunlar olmadan bu denli düşüş imkansız, yakında çıkar kokusu...

Bjk maçını bi zahmet alsın baş akşehir

Bu Alemin Tek Kralı

Doğrudan böyle dersem yanıltıcı olabilir. Zira bu stresi yönetme meselesi eşit şartlarda test edilecek birşey. Başakşehir büyük oranda yaş yüzünden düştü. Bir de Elia, Emre, Epureanu ile eksik maçlar iyice götürdü.

Arda faktörünü saymıyorum bile :)

Geçen sene mesela stres yapmamıştı.

Cengiz taşıdı geçen sene getirdiği dinamizm ve akıl ile. Volkan Babacan'da iyice patatese bağladı bu sene.

O takımı kuran da kendisi bu arada.

Esame listesinde 30 altı oyuncu yazmıyorsa, 31 yaşında 2 sene top oynamamış Arda'ya dünya para verip alıyorsan bahane de olmaz hiç bir şey.

Geri
Üst Alt