17/18 H:25 | Yeni Malatyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Mart

2. yarıda 13 dakika geçti 10 dakikası yatarak.

Dün Aziz çıktı konuştu, Aykut şans eseri atılan golün üzerine yatıyor, Malatya izliyor hakem idare ediyor maçı.

Allah kahretsin böyle ligi, şu FB'nin bu sezon ilk 10 içinde olmaması lazımdı, yine hile hurda bile buralara kadar getirdiler ya yeter ya. Galatasaray kötü olunca şerefiyle 16 mağlubiyet alıyor, FB kötüyken de şaibeli.

Pereira'yı almak için maçın bitmesini mi bekliyor bu Erol denen odun :38573:

Malatya cidden iyi hücum yapıyor be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Direkten döndü. Erol hamle yapmazsa 0-2 olur.

yakinda süreyi durdururlar futbolda. böylece sonradan uzatma falan da olmaz. arkadas yatan kalkmadi. 2.yari baslayali 20 dk oldu tek pozisyon var, 3 dakika durmadan oynanmadi bile

Fenerbahçe'nin golünü atan Roman Neustadter, boynundaki problem nedeniyle hastaneye götürüldü.

Sürenin durması oldukça mantıklı bence de

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hakemler uzatmalari eksik veriyor, gol atmak isteyen karsi taraf da panikliyor ilaveten. önde olan ve yatan takim bir sekilde skoru tutuyor. uzatmalarda kaleci falan kendini yere atinca hop 2 dk duruyor zaten ve hakem o 2 dk üstüne sadece 1 pozisyon fazladan oynatiyor. kaleci yerde oldu mu otomatikmen faul zaten gecen hafta tsnin verilmeyen nizami golüne bak :D

uzatma dakikalari normal sekilde verilse en az 8 dk falan olur abi net söylüyorum. atiyorum kasimpasa osmanli macinda süre tutun ne kadar eksik uzatma verdiklerini görürsün

Şu Fener'e karşı yine top oynamadan yenilirsek bilemiyorum yani adamları gelen geçen eziyor oyun olarak.

hakemler uzatmalari eksik veriyor, gol atmak isteyen karsi taraf da panikliyor ilaveten. önde olan ve yatan takim bir sekilde skoru tutuyor. uzatmalarda kaleci falan kendini yere atinca hop 2 dk duruyor zaten ve hakem o 2 dk üstüne sadece 1 pozisyon fazladan oynatiyor. kaleci yerde oldu mu otomatikmen faul zaten gecen hafta tsnin verilmeyen nizami golüne bak :D

uzatma dakikalari normal sekilde verilse en az 8 dk falan olur abi net söylüyorum. atiyorum kasimpasa osmanli macinda süre tutun ne kadar eksik uzatma verdiklerini görürsün
Basketbolda böyle bir şey yok mesela, anında duruyor süre. Futbolda neden olmasın ki

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt