17/18 H:26 | Başakşehir 1-0 Beşiktaş | MS | 18 Mart

Başakşehir ciddi zorlayacaktır çünkü beşiktaş'a doğru alan savunması yapan takımlar maçlarda rahatlıkla 1 ve üzeri puan çıkarabiliyor. Yarın ki maçta Babel, Lens ve Talisca'ya bölgesel alan savunması yapılacaktır ve kaleden uzak tutulacaktır. Epruano, Emre olmaması dezavantaj gibi gözükebilir ama bu takımın bel kemiği 4-2-3-1'deki 3'lü bölgedir o bölgede; mossoro, elia ve visca olursa yarın beşiktaşı inanılmaz zorlarlar. Abdullah Avcı beşiktaşı durdurmasını bilecektir en kötü berabere biteceğini düşünüyorum.

Bu iş bu kadar :asd22:

Daha beter olun sonradan görme tinerciler.

Başakşehir’i şampiyon ilan edecekseniz haber verin konudan, hatta forumdan çıkayım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serefsizlerin havasından geçilmiyordu beter olsun

Bu Alemin Tek Kralı

alanya da görevini yapmalı.eger tahminlerim tutarsa bjk 2 haftada tamamen kopacak şampiyonluktan.basaksehir akhisara puan kaybeder muhtemelen.bu maça iyi çıkmıslar.ilkyarı cokta iyiydiler.iyi pas ve hücum edip besıktası ezdiler ilkyarı.

bir yasin öztekin'e bakiyorum bir de su adebayor'a. is ahlaki kimde var, belli oluyor.

bir sonraki maclarda biz trabzonu yendikten sonra reis fisi cekecektir

okan.webp

Adebayora laf edenler utanmıştır mutlaka bizde olmasını çok isterdim

Bu Alemin Tek Kralı

Ssssssssssswss alooooooo KOYDUKKKKK MUUUUU HAHAHAJAJAHAHAHHA IKTAS

bjk ı arenada yenersek 7 maçda 7 puan avantajına sahip oluruz.

Başakşehir bugün gibi oynarsa en ciddi rakibimiz olur.

başak'ın yaşlı bir kadrosu var bu sene kötüler üstelik bize de gelecekler. tinerciler geniş bir kadroya sahip kolay puan kaybetmiyorlar.

ikisi de yaşlı. Başak'ın kadrosu da geniş. Emre,Arda,Epueranu yoktu ama hala iyi oyuncuları vardı. Umarım dediğin gibi olur.

Ertemle sinan ayısı nezaman başlıyor ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt