17/18 H:26 | Başakşehir 1-0 Beşiktaş | MS | 18 Mart

Başak’ın alması gereken 1 maç. Beraberlik de iyi olur.

başak bunlara sonra biz başak’a

sonra şampiyonluğa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chedjou Beşiktaş maçlarını sever, kendi kalesine gol bekliyorum.

bjk kazanıp bizde fenere yenilirsek bu tinerciler şampiyonlukta en büyük adayı olur. Bir bizimle bide Akhisar deplasmanları kalıyor zor deplasman olarak.
Osmanlı düşme potasında olursa o maçda eklenir

beşiktaşın içerdeki kayseri ve sivas maçı da zor.kek takım değiller bunlar.

Başakşehir bu maçı kaybetmez ve yüksek ihtimallede kazanır,Beşiktaşın tam anlamıyla panzehiri olan bir ekip bu kadar kritik bir maçta hiç affetmezler.Chedjou faktöründen ötürü beraberlikte mümkün

Son düzenleme:
Başakşehir önde basar ve orta saha üstünlüğünü alırsa şansı olur diğer türlü zor.

Beşiktaş gol atmakta ciddi şekilde sıkıntı yaşıyor birilerinin Talisca ve Babel'e yakın oynaması lazım.

Başakşehir önde basar ve orta saha üstünlüğünü alırsa şansı olur diğer türlü zor.

Beşiktaş gol atmakta ciddi şekilde sıkıntı yaşıyor birilerinin Talisca ve Babel'e yakın oynaması lazım.

Ben de tam tersini düşünüyorum. Kapanıp eski taktiklerini uygulamaları lazım. Emre olmadığında bu baskın oyunu oynayamıyorlar, Fb maçında gördük. Açık oynarlarsa Bjk kazanır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de tam tersini düşünüyorum. Kapanıp eski taktiklerini uygulamaları lazım. Emre olmadığında bu baskın oyunu oynayamıyorlar, Fb maçında gördük. Açık oynarlarsa Bjk kazanır.

Açık oynamak yetmez pas kanallarını kapatarak kitlemeleri lazım lakin kapanırlarsa bence sıkıntı.

Emre olmadan basak zorlaniyor

Bjk kazanir bence

Bjk'nin kolay fiksturu var kaybetmeleri iyi olur ama sanmiyorum

2-2

Bu macin hicbir önemi kalmadi isterse 8jk fark atsin
bügünde sonra kimse bizim elimizden sampiyonlugu alamaz
o rakipsiz günleriniz gecti tinerciler titreyin Terimin aslanlari geliyor..

adebayor ve arda iyileşmeli.ya da elia ilk 11 başlasın arda iyileşmese bile.adebayor faktörü önemli.topu ilerde daha çok tutarlar.medel denen arkadaş 2 maçtır hakemler tarafından kollanıyo.genclerin de penaltısını yemis hakem medelin oldugu pozisyonda.tabi bjkinin de yenmiş galiba ama mesele medel burda.adebayor hoplatabilir bjk defansını...

önde basmalı basaksehir.

Son düzenleme:
Başakşehir kazansın Beşiktaş bizim için daha büyük tehlike...Başakşehir sahipsiz takım taraftarı yok son haftalarda Anadoluda deplasmanlarda illaki puanları bırakır fakat Beşiktaş şampiyonluk havasına girer ve taraftar desteğini arkasına alır bu bizim için daha tehlikeli bir durum...

en azından kasımpaşa maçını alsaydık umrumuzda olmazdı bu maç....Allah sınıyo bizi

Geri
Üst Alt