17/18 H:3 | Beşiktaş 2-1 Bursaspor | MS | 26 Ağustos

Ver quaresma ve canere orta yapsınlar. Tek oyun planları bu. İsterse 3 atsınlar. Alayını tokatlayacağız bu sene

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kontra atak paslarını iyi yapmalı timsahlar

bursanın ortasahası çok çok çok kötü, hele kısa boylu olan leş gibi oynuyor. her pozisyon mutlaka hata yapıyorlar. az biraz akıllı olsalar kontradan atarlar

ulan benim bi ercan saatçi totemı vardıda nasıldı hatırlamıyorum
yazık oldu

Bursa'nin ileride top tutacak forveti yok gibi. Sivas'in aldigi Kone bunlarda olsa böyle maclarda etkili olabilirler.

2.devre ekoko'nun girmesiyle delarge ve batalla'ya eslik edecek bir oyuncu daha olur. Orta sahada Jorquera Agu kadar oynar.

Beşiktaş sakatlık vermedikçe ilk 3te olur, tempolu oyunu anadolu takımlarının çoğu kaldıramıyor ve çözülüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pepe hala yılın transferimi sevgili basın mensupları? :DD yeni frank de boer faciasıdır pepe

Geçen denk gelmiştim, Şükrü ERDEN kardeşimiz sürekli Aziz Behic denilen futbolcuyu öneriyordu sol bek için. Umarım Azizin tarafı nasıl otoban olduğunu izliyordur an itibariyle. Çok kötü oyuncu.

Bursa biraz sakin olsa darma duman eder bu bjk ı. İnanılmaz açıklar bırakıyorlar rakibe tinerciler. Geriye gelmekte zorlanıyor bjk.

Bu Beşiktaş, iç sahada ite kaka gitse dahi deplasmanlarda zorlanır. Farkı deplasman maçlarıyla atarız.

Alnitak Alnilam Mintaka

Caner'e sarı nerede METE?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt