17/18 H:3 | Beşiktaş 2-1 Bursaspor | MS | 26 Ağustos

bjk iyi oynamadi ama oyunu kontrol eden taraf oldu

cünkü bursa lesh

Bursaspor atak yapamıyor atak. Transfer gelmezse ilk 10 bile imkansız.

Bursa böyle malca devam ederse 2-3 seneye küme düşer.

Mübalağa yapmıyorum, ptt liginden bile düşme ihtimali var bu bursanın. Orta sahası falan rezil. Sadece stoperleri bireysel olarak süper lig orta sıra takımı stoperi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz böyle oynayarak kazansak medya bizi dar ağacına asardı. Bakalım aynisini yapabilecekler mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi iyi. Bizim yönetim ve futbolcu olarak rehavete girmemiz adına, belki de onların kendini daha güvende hissedip transfer yapmamaları adına ilk haftalarda bu tarz aldıkları galibiyetleri, ders aldıkları mağlubiyetlere yeğlerim ben. He tabii hem yenip hem eksik de kapatabilirler ama en azından işlediklerini düşünebilirler skora aldanıp, yoksa orta açmak dışında hiç bir şey yapmadılar şu maçta.

Bursa ilk 5'e girer herhalde bu oyunla.

Beşiktaş doğru dürüst pozisyon bulamadan 2 duran top golüyle kazandı. Bu futbola devam etsinler.

Bursa'da yetenek kırıntısı bile yok. Hiç bir ekstra özellikleri olmadığı gibi kapanan bir Anadolu kulübü özellikleri de yok. Ciddi düşme adayı Bursa bence.

Beşiktaş ise 90 dk boyunca orta açmaktan başka hiçbir hücum organizasyonu geliştiremedi. Böyle devam ederlerse CL maçları ile birlikte çok puan kaybeder. Çok yaşlılar ve tempoyu kaldırma ihtimalleri zayıf.

bjk beleşten 3 puan aldı. umarım böyle devam ederler. çünkü zamanı gelince en güzel tekmeyi bizden yiyecekler :D

Geri
Üst Alt