17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Bazi pozitionlarda evet dogru soyluyorsun, bi Kone pozitionu vardi hatirladigim cok zayif kaldigi. Ama son zamandir cok formda ve iyi oynuyor. Asamoah gelmesin demiyorum ama gelipde direk kesecek diye bisey yok Linnes boyle devam ederse. Herneyse en azindan iyi bir sol/sag bek yedegidir Linnes.

Asamoah kanatta da oynayabilir Linnes böyle devam ederse. Linnes'in performansını daha da arttırır hatta..

Sivasspor kaptanı: maça çıkmadan Galatasaray'ı gözümüzde çok büyüttük ve korkuyla çıktık bu da oyunumuzu etkiledi.

İşte bu açıklama çok önemli renktaşlar ligdeki her takıma psikolojik olarak bu üstünlüğü kurarsak maçlara 1-0 önde başlarız

Bazi pozitionlarda evet dogru soyluyorsun, bi Kone pozitionu vardi hatirladigim cok zayif kaldigi. Ama son zamandir cok formda ve iyi oynuyor. Asamoah gelmesin demiyorum ama gelipde direk kesecek diye bisey yok Linnes boyle devam ederse. Herneyse en azindan iyi bir sol/sag bek yedegidir Linnes.

Orası kesin. Hem sağı, hem solu yedekler hatta formda olduğu zaman oynar.

Hatta Asamoah tarzı çizgiyi kullanan bir oyuncu gelirse önlü arkalı da oynayabilirler duruma göre.

Ama benim çekincem iyiyiz diye transfer yapmamak. Bunu 2015'te yaptık ve fena patladık. Şimdi de solu mutlaka güçlendirmemiz lazım ki ilerde sıkıntı yaşamayalım.

Tolga ilk girdiği pozisyonda golü atsaydı kilidi çabuk açıp daha rahat bir maç geçirecektik. Belhanda yokları oynadı eleştirmek doğru ama yargılamak için çok erken sistemin biraz daha oturup belhandanın bu sistemdeki yerini anlamamız lazım henüz çok erken sneijderin çok daha kötü topa değmediği maçlar oldu, bekleyip görelim. Bir de Serdar yine el bombası çok korkuyorum top ona gelince.

Orası kesin. Hem sağı, hem solu yedekler hatta formda olduğu zaman oynar.

Hatta Asamoah tarzı çizgiyi kullanan bir oyuncu gelirse önlü arkalı da oynayabilirler duruma göre.

Ama benim çekincem iyiyiz diye transfer yapmamak. Bunu 2015'te yaptık ve fena patladık. Şimdi de solu mutlaka güçlendirmemiz lazım ki ilerde sıkıntı yaşamayalım.

Zaten kadro genisligi sikinti bizde transfer sart, hatta turk oyuncuda almak sart. Suan sadece Tolga, Serdar ve Ahmet var benim gozumde su takimda katki verebilecek yerli oyuncu kadromuzda.

4M4d6J.jpg

Gomis Olayı unutmuş gibi..

Galatasaray ilk 75 dakikada 2 pozisyon verdi.
Son 15 dakikada 3 pozisyon verdi. (beIN Sports)

Geri
Üst Alt