17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

Samet Aybaba yüksek ihtimalle kompakt bir 4-3-3 ile oynar.

Ön tarafta Leandrinho, Kone ve Cyriac olur.

Savunmadan hücuma destek verecek olan isim Elderson, onu da Garry halleder.

Savunma ve hücum arasindaki baglantiyi saglayacak isimleri pek yok orta sahada. Auremir, Hakan, Galip sertlikle ön plana cikan oyuncular.

Erken gol dolu tribünleri iyice costurur.

​

Bizim takımın direncine presine kafa kaldıracak bi takım yok ligte. Çiğ çiğ yerizzzz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

21:45 diye saat mi olur ya...

Samet Aybabanin aciklamalarinda kötü birsey görmüyorum

ama rahat galibiyet alacagiz bence

Yarınki maçta gol yersek ya bireysel hatadan ya da duran toptan olacaktır. İlk golü bulursak ve trübünler de dolu olursa gerisi akar gider ama ilk golü yersek sıkıntı yaşayabiliriz. Yarın iyi futboldan çok 3 puan bekliyorum ilk haftaları kayıpsız kapatmak çok önemli.

Dosta guven dusmana korku salmaya devam edecegiz.. BUGUN GUNLERDEN GALATASARAY ! :cimbombom::gsbayrak::f50:
3dae56fbcca52c22eb98e9688775cf8f.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Samet Aybaba'nin takimini kuçumsemek olmaz aklimizi alirlar...kontra futboluna müsait tehlikeli oyunculari var. Kayseri ve Osmanlidan çok daha iyi ve hazir bir takim bekliyorum.

2-1 veya 3-2 gibi bir skor'u öpüp basima koyarim. Duran toptan gol yeriz garanti...Kone'de agir savunmamizdan yararlanip kontradan atar diyelim.

Belhanda'nin kreatifligine ihtiyacimiz olacak.
Sivas'ı abartmayalım.
4:0 çakarızzz

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Sabahın köründe uyandım, rüyama girdi, sag taraf Mariano Feghouli akıyor Sol tarafta Telles Bruma otoban yapmışlar 8-1 kazandık Gomis 4 tane attı maşallah

Arkadaşlar 4 kategori’de 10 tane koltuk mevcut fiyatı 250 tl almak isteyen acele etsin yer var

Geri
Üst Alt