Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.708
- 15.645
- 2.108
Oynamasa bile yaptıkları için
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamasa bile yaptıkları için
Sort işine hakan çok takardıYine mi kırmızı şort abiler? Bu kırmızı şort ısrarı, fikri nerden çıkıyor acaba? Parçalıya beyaz şort olur sadece. Zaten tüm tanıtımlar beyaz şortla yapılırken, maçlara kırmızı şortla çıkıyoruz.
Hem o, hemde kaç sezondur bu adamın hali ortada.Oynamasa bile yaptıkları için
TapaTalK
Sort işine hakan çok takardı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AdamsinTurkiyede yasamiyorum. Amerikaya gelirsen beklerim. Buranin sucugunu tadarsin birde. Daha iri ve siyahtir. Belki daha cok seversin kimbilir
Survivor konusunu kitlemissiniz?Kasiniyorsun
Sonra aglama sakin özür diledigin konuda oldugu gibi
Saglam aglattim acisi cikmaz kolay kolay
Dur bakalım hayırlısı[FONT="]Tudor: "Taraftarı stada oyuncularım getirdi. Burada oldukları için çok mutluyum. Son 3-4 gün çok duran top çalıştık. Amacımız gol yememek."[/FONT]
Tudor: "Taraftarı stada oyuncularım getirdi. Burada oldukları için çok mutluyum. Son 3-4 gün çok duran top çalıştık. Amacımız gol yememek."
Çıldırsın, Maicona dalmak yürek isterDuran toptan gol yersek çıldırır tudors![]()
Turkiyede yasamiyorum. Amerikaya gelirsen beklerim. Buranin sucugunu tadarsin birde. Daha iri ve siyahtir. Belki daha cok seversin kimbilir