17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

İlk iki maçtaki baskılı oyunu göremedim. Bir lakayıtlık var futbolcularda hiç pas çevirmiyoruz, dar pas organizasyonu yapmıyoruz. Her topu ileri doğru uzun paslarla şişirmeye çalışıyoruz ama bu bize hiç bişi kazandırmadı sivasa topu geri vermekten başka. İkinci yarı topu daha fazla ayağımızda tutup pas organizasyonları ile içeri kat etmemiz lazım.

İlk yarının en iyisi Tolga. En kötüleri Garry ve Belhanda.

Maicon ve Serdar öyle büyük hatalar yapmadılar ama çok da güven vermediler tabi. Linnes yerine daha usta birini alırsak baya mesafe katederiz.

Belhanda niye hiç kaleyi düşünmüyor anlamadım.Müsait pozisyonlar bulmasına rağmen pas denedi hep.

net olarak takım daha kontrollü oynamaya çalışıyoruz geçtiğimiz haftalardaki presten esame yok ama bu yapamamakla alakalı değil hoca müdahalesi var.

Serdar mal mal girişler yapıyor. Olmaz bu çocuktan.

Gomis'e kafayı kim vurdu ?

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Sağ taraf işlemeyince tamamen kilitlendik. Sola yönlendiriyorlar bizi ama oradan hiç tehdit olmayınca sıkışıyoruz.

şerefsiz hakem bize hemen verdi kartları ama kone ve emreye kartı çıkarmadı.resmen dogruyo bizi.asılırsak 2-3 gelir.

Hakem çok art niyetli, her fırsatta rakibe faul çalıyor. Tam bir tetikçi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulen kaç maç aradan sonra stad full olmuş oynanan oyuna bak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse Asamoah ve Feghouli direk ilk 11 oynarlar.
( asamoah geldigini dusunerek yaziyorum ).

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

golden önce kazma tolga,
golden sonra exkavatör tolga.....
Bu da güzel... Taraftarın pratik zekası daha da güzel....

bu serdar aziz denen kazma kadar beyin yoksunu bi stoper az bulunur maicon tek başına oynuyor. bu herife güvenenin sonu felakettir

Geri
Üst Alt