Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
elhamdullillah iyi galatasaraylıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elhamdullillah iyi galatasaraylıyız
![]()
ulan nerden buluyon,bende beleşçi olmak istiyorum olamıyorumelhamdullillah iyi galatasaraylıyız
![]()
aşırı iyi oyunda bile gözüm yok , güven veren bir oyun sakatlıksız,kartsız bir maç ve 3 puan tek temennimMaçı dört gözle bekliyoruz ama çok uçmasak mı acaba. Sonra beklentiler aşırı yükseldiği için olur da 1-0 alırsak herkes sövecek gibi geliyor. Bana kalsa 3 puan olsun, sakatlık ve kart olmasın yeterli.
aşırı iyi oyunda bile gözüm yok , güven veren bir oyun sakatlıksız,kartsız bir maç ve 3 puan tek temennim
twitter search --> galatasaray biletulan nerden buluyon,bende beleşçi olmak istiyorum olamıyorum
Helal lan iyi yerden koparmisin yineelhamdullillah iyi galatasaraylıyız
![]()
Vallahi helal olsun!elhamdullillah iyi galatasaraylıyız
![]()
abilerimizden öğrendik galatasaray'iVallahi helal olsun!

yalniz mac kötü giderse millet sana yüklenirİlk iki maçı da sonradan özet olarak izleyebildim. Bu maçı canlı izleyeceğim. Bu akşam orgazm olmak istiyorum. Vurduğun gol olsun Gomis'im
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
yalniz mac kötü giderse millet sana yüklenir
Gol yemeden kazanmak en onemlisi bence, cunku her mac gol yiyoruz...Maçı dört gözle bekliyoruz ama çok uçmasak mı acaba. Sonra beklentiler aşırı yükseldiği için olur da 1-0 alırsak herkes sövecek gibi geliyor. Bana kalsa 3 puan olsun, sakatlık ve kart olmasın yeterli.
Bence bu maçta da yeriz.Gol yemeden kazanmak en onemlisi bence, cunku her mac gol yiyoruz...