Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
Ulan şu Emrah oyuna girsin de bakalım bir ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bam Bam Bam " yerine artık "Avrupa takımı gibi oynuyor" diyorlar.
Bu devrim de Fernando nun etkisi çok büyüktür. Öyle bir düzzen ve structure veriyor ki oyun kurmasında.
Ayrıca oyun kurulması zora girdinde, Fernando ve özellikle Badou topu dikey ileriye tasiyorlar.
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������
Ucak biletimi al geleyim. Benim seninle bir derdim yok. Eger derdin var ise gelirsin buraya sucugunu da ben yediricem sana soz.
bu aralar çok gerginsin, biraz sakin olmakta fayda var bencegelsene kanki ya bunları yüzüme desene neyse şimdi ortamı germeye yok, özele gelirsin dersin varsa
"Bam Bam Bam " yerine artık " Avrupa takımı gibi oynuyor" diyorlar.
Bu devrim de Fernando nun etkisi çok büyüktür. Öyle bir Duzen ve structure veriyor ki Oyun kurmasına.
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ??????
bu aralar çok gerginsin, biraz sakin olmakta fayda var bence
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aziz Yıldırım en iyi başkanımızdırFeneri öven Galatasaray hainidir ve her türlü sövmek caizdir bence
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
Sunlari mi diyorsun, yok yemedim hayvan gibi sira vardi zaten
yedeklere hakan baltayı ilave ederek 10u yerli müthiş bir 11 oluşturabiliyorsunuz yerli sevici basın için
----------------Eray----------------
Tarık---Ahmet--Hakan*---Carole
---------Koray------Selçuk--------
Sinan---------Emrah--------Yasin
----------------Eren----------------
Emrah Ereni de saygıyla analım bu 11in ardından
Fatih Terim bam bam bam ifadesini kullandığında uefa kupasını alıyorduk. bam bam bam ın sizin gibi cahiller tarafından içinin boşaltılıp 11 kişi forvete koşuyormuş gibi lanse edilmesine izin veremem arif kusura bakma.
Ucak biletimi al geleyim. Benim seninle bir derdim yok. Eger derdin var ise gelirsin buraya sucugunu da ben yediricem sana soz.

Kenan abi sucukçu sucukçu yeter, varsa cesareti yüreği gelsin yüzüme söylesin. Öyle amerikadan sallamakla olmuyor