17/18 H:3 | Galatasaray 3-0 Sivasspor | MS | 25 Ağustos

"Bam Bam Bam " yerine artık "Avrupa takımı gibi oynuyor" diyorlar.

Bu devrim de Fernando nun etkisi çok büyüktür. Öyle bir düzzen ve structure veriyor ki oyun kurmasında.

Ayrıca oyun kurulması zora girdinde, Fernando ve özellikle Badou topu dikey ileriye tasiyorlar.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������

Fatih Terim bam bam bam ifadesini kullandığında uefa kupasını alıyorduk. bam bam bam ın sizin gibi cahiller tarafından içinin boşaltılıp 11 kişi forvete koşuyormuş gibi lanse edilmesine izin veremem arif kusura bakma.

"Bam Bam Bam " yerine artık " Avrupa takımı gibi oynuyor" diyorlar.

Bu devrim de Fernando nun etkisi çok büyüktür. Öyle bir Duzen ve structure veriyor ki Oyun kurmasına.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ??????

Sabahtan beri bam bam bam yazıp duruyorsun Arif kardeş. Nedir amaç? Bu bam bam bam futbolu 20 yıldır yoktur. Takım tam aksine düzenli ve sistemli oynamaya başlıyor. Bam bam bam stratejisi futbolu bilmeyenlere yakışır. Gereksiz söylemler bunlar.

arkadaşlar kavgayı keselim artık

bakın bu cümleyi her zaman kurmam

ya adam gibi kavga edin y da susun ltf

e8cf4d613c26aa4c0bde3d1da0e513ec.jpg

Sunlari mi diyorsun, yok yemedim hayvan gibi sira vardi zaten

Bir dahaki gelisinde o sirayi bekle renktas. Deger gercekten.

yedeklere hakan baltayı ilave ederek 10u yerli müthiş bir 11 oluşturabiliyorsunuz yerli sevici basın için

----------------Eray----------------
Tarık---Ahmet--Hakan*---Carole
---------Koray------Selçuk--------
Sinan---------Emrah--------Yasin
----------------Eren----------------

Emrah Ereni de saygıyla analım bu 11in ardından

laz mizah anlayışından esintiler birde temel fıkrası iyi gidermiş finalde reys:DD

ilk 11 ferrari yedek kulübesi anadol !! yedek kulübesine yönelik transfere de ciddi ihtiyaç var sakatlık cezalı olduğunda çok sıkıntı yaşarız yedek kulübesini görünce moralim sıfırlanıyor

Fatih Terim bam bam bam ifadesini kullandığında uefa kupasını alıyorduk. bam bam bam ın sizin gibi cahiller tarafından içinin boşaltılıp 11 kişi forvete koşuyormuş gibi lanse edilmesine izin veremem arif kusura bakma.

Ben bam bam olayına aslında senin gibi bakıyorum. Bazıları kişilere göre bu terim
"kaos oyun" sergiler...başkalarına göre, ben dahil bu terim den " Power Baskılı Play " anlarız... Yani baskılı ve agresif oyun anlamına gelir. Bir nevi Total Foetbal.

Yanlış anlama o bam bam kötülemek için değil,. Bursa daha çok önem vermek istedim yer Fernando nun Güzel structural oyun (kurması)

57b80df9e5a801edfff1c8573215c011.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Son düzenleme:
Sivasspor'un 11'i: Rochet, Hakan, Dyakov, Bjarsmyr, Elderson, Auremir, Hakan Arslan, Emre, Cyriac, Leandro, A.Kone

Tarık Çamdal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt